Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Pagetitle (only one exists)

Industriële verpakkingen

Two third content separate title #1

I encountered issues generating multiple images for your request. However, I was able to create one image of the fruit and juice store interior. You can view and use this image for your needs. If you have any other specific requests or need additional images, please let me know!

Two third content separate title #2

De zelfklevende eigenschappen zorgen voor een sterke hechting op een breed scala aan oppervlakken, wat het ideaal maakt voor het dichtplakken van dozen en enveloppen. Met een dikte van 50 micron is het robuust genoeg om zwaar gebruik te weerstaan, zonder te scheuren of te rekken tijdens het transport.

Onze verpakkingstape rolt gemakkelijk af en breekt schoon, waardoor het gebruiksvriendelijk is en efficiëntie op de werkvloer bevordert. Of u nu een enkele doos moet verzenden of een hele pallet, deze tape biedt de betrouwbaarheid die u nodig heeft om uw goederen veilig te stellen.

dit product staat ook bekend als pakband, plakband, kleefband, tape, sluitingstape.

Full width content title #1

Naast de door u genoemde slagersfolie, vleeswarenschaaltjes, tussenlegvellen en gourmetschalen, zijn er nog diverse andere verpakkingsmaterialen en -oplossingen die vaak worden gebruikt in slagerijen:

Vacuümzakken: Deze worden gebruikt voor het vacuüm verpakken van vlees, wat helpt om de houdbaarheid te verlengen en de versheid te bewaren. Het vacuümproces onttrekt lucht uit de zak, waardoor de groei van bacteriën en schimmels wordt beperkt.

Krimpzakken: Vergelijkbaar met vacuümzakken, maar deze zakken krimpen strak om het vlees heen na blootstelling aan hitte. Ze bieden een goede bescherming en presenteren het vlees op een aantrekkelijke manier.

Slagerspapier: Dit is een dik, vochtbestendig papier dat vaak wordt gebruikt voor het verpakken van vers vlees. Het is geschikt voor kortdurende opslag en helpt om het vlees te beschermen tegen lucht en vocht.

Vleesbakjes met deksel: Deze harde plastic of kartonnen bakjes met een bijpassend deksel zijn handig voor het verpakken van grotere hoeveelheden vlees of voorbereide maaltijden.

Aluminiumfolie en -schalen: Gebruikt voor het verpakken van bepaalde soorten vlees of voor kant-en-klare maaltijden. Ze zijn hittebestendig en geschikt voor gebruik in de oven.

Bevroren vleesverpakkingen: Speciaal ontworpen verpakkingen voor bevroren vleesproducten, die bestand zijn tegen lage temperaturen en voorkomen dat het vlees uitdroogt of vriesbrand oploopt.

Etiketten en stickers: Belangrijk voor het verstrekken van informatie over het product, zoals het soort vlees, de prijs, het gewicht, de houdbaarheidsdatum en eventuele allergenen.

Netverpakkingen: Worden vaak gebruikt voor het verpakken van bepaalde vleesproducten zoals hammen of grote stukken vlees. Deze netten houden het vlees bij elkaar en bieden tegelijkertijd een goede zichtbaarheid.

Zelfsluitende zakjes: Handig voor kleinere porties vleeswaren of snacks. Ze zijn gemakkelijk te sluiten en te heropenen door de consument.

Deze verschillende verpakkingsopties stellen slagers in staat om hun producten op een hygiënische, praktische en aantrekkelijke manier te presenteren en te verkopen, terwijl ze ook rekening houden met factoren zoals houdbaarheid, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid.