Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

  Fruitbak karton 9.2cm x 12.0cm x 6cm 400gr wit bedrukt met W. en S. Ooijevaar

  Levertijd 1-5 werkdagen
  • Inhoud: 400 gr
  • Hoogte: 6 cm
  • Lengte: 12 cm
  • Breedte: 9.2 cm
  • Materiaal: karton
  • Vorm: Fruitbak karton
  • Kleur: wit bedrukt met W. en S. Ooijevaar
  AantalPrijsSomKorting
  € 47,50€ 47,50
  0%
  doos
  Per 500 Bakken
  € 47,50
  Gratis bezorging vanaf € 100

  Gratis samples aanvragen

  Uw verpakkingen testen voor gebruik? Geen probleem! Vraag een gratis sample aan en ontdek de kwaliteit van Baas Verpakkingen.

  Neem contact op

  Grotere aantallen

  Heeft u aantallen nodig die buiten de hoogste staffelkorting vallen? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.


  Verpakking laten bedrukken

  Liever een persoonlijke touch aan uw verpakking? Baas Verpakkingen heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedrukte verpakkingen. Profiteer van onze expertise en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  Neem contact op

  Omschrijving

  Kartonnen fruitbakjes voor het verpakken van aardbeien of ander zacht fruit. Deze aardbeienbakjes zijn geschikt voor het verpakken van 4 ons fruit. Dit staat gelijk aan 400 gram. De afmeting van de kartonnen fruitbakjes is 9.2cm x 12.0cm x 6cm. U koopt de kartonnen bakjes per doos á 500 stuks.

  Bedrukking

  Nieuw: laat kartonnen fruitbakjes bedrukken, al vanaf 5.000 stuks! Meer weten? Bekijk ook onze informatiepagina over fruitbakken laten bedrukken.

  Kartonnen fruitbakjes

  Kartonnen fruitbakjes worden steeds populairder vanwege hun duurzame uitstraling. De aardbeienbakjes karton zijn uiteraard 100% voedselveilig en kunnen gerecycled worden bij het oud papier.

  Standaardformaat

  Het 400 grams kartonnen aardbeienbakje van Baas Verpakkingen heeft een vergelijkbare afmeting als de klassieke plastic bakjes. Hierdoor passen ze in ieder type standaard fruitkrat.

  Duurzaamheid

  De buitenkant heeft een mooie glanzende zwarte laag, terwijl de binnenkant een milieuvriendelijke uitstraling heeft van bruin karton. Een mooi milieubewust alternatief ten opzichte van de klassieke plastic fruitbakjes!

  Inhoud
  400 gr
  Hoogte
  6 cm
  Lengte
  12 cm
  Breedte
  9.2 cm
  Materiaal
  karton
  Vorm
  Fruitbak karton
  Kleur
  wit bedrukt met W. en S. Ooijevaar

  0 Reviews

  0 overall rating
  BestelcodePrijsHoeveelheid

  Aangeraden producten