Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Plastic tassen bedrukken? Vanaf 5.000 stuks. Vraag snel een offerte aan.

Plastic tasjes laten bedrukken

Bedrukte plastic tasjes zijn de perfecte manier om uw naamsbekendheid te vergroten.  Een bedrukking met uw logo zorgt voor een grote herkenbaarheid onder uw klanten. Doordat uw logo overal in de stad zichtbaar is, blijft u altijd on-top-of-mind bij uw doelgroep. 

  • Bedrukte hemdtasjes vanaf 10.000 stuks
  • Bedrukte DKT-tassen vanaf 5.000 stuks

Vraag eenvoudig een scherpe offerte aan via onderstaand formulier. 

Plastic tassen met logo

Wat zijn de voordelen van plastic tassen met logo ten opzichte van een neutrale plastic tas, vraag je je misschien af. Wanneer u veel gebruikmaakt van plastic tassen, is bedrukken met logo een goed idee. Een plastic tas met logo zorgt namelijk voor naamsbekendheid. Met een goed doordachte bedrukking op uw plastic tas zorg je dat jouw merk goed zichtbaar is. 

Wat kosten bedrukte plastic tassen?

De kosten van bedrukte plastic tassen bedragen gemiddeld zo’n 5 tot 20 eurocent per bedrukte plastic tas. De precieze kosten zijn op voorhand lastig te geven. Die zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren, waaronder:

- Het aantal tasjes.
- Aantal kleuren van de bedrukking
- De grootte van de bedrukking
- De kwaliteit van de zakken 

En zo zijn er nog een aantal bepalende factoren in de kostenopbouw van een bedrukte plastic tas. Meer weten? Lees er alles over in ons blog: wat kost een bedrukte verpakking?

Hoe zit het met de belasting? 

Sinds de invoering van de SUP-wetgeving wordt degene die als merkhouder de plastic tasjes op de markt zet gezien als producent/importeur. Dit betekent dat u als bedrijf zelf verantwoordelijk bent voor het doen van aangifte. Meer weten over tarieven en definities? Lees er alles over in ons blog over de SUP-wetgeving.

Moet ik geld vragen voor plastic tasjes?

U bent wettelijk verplicht een vergoeding te vragen voor het verstrekken van plastic tasjes. U mag echter zelf de hoogte van deze vergoeding bepalen. Een gangbaar bedrag is 10 cent, al verhogen veel grote bedrijven deze bedragen de laatste tijd richting 50 a 60 cent per plastic tasje. Dit is dus niet verplicht. 

Hoe werkt plastic tasjes bedrukken?

Plastic tassen bedrukken kan heel eenvoudig bij Baas Verpakkingen. We leggen het graag uit: 

• Vul bovenstaand formulier zo volledig mogelijk in
• Stuur ons eventueel alvast de afbeelding van de bedrukking
• U ontvangt snel een scherpe offerte van ons
• Na akkoord ontvangt u een digitale proefdruk. Hier ziet u hoe de bedrukking eruit komt te zien
• Na akkoord van de proefdruk, bedrukken wij uw plastic tasjes.
• De levertijd is 6 tot 8 weken.

Wat moet ik aanleveren?

U kunt een volledige offerte krijgen naar aanleiding van bovenstaand formulier. Vul dit zo volledig mogelijk in, zodat wij een gerichte aanbieding kunnen doen. Als u uw plastic tasjes laat bedrukken bij Baas Verpakkingen, hebben we alleen nog een scherpe afbeelding nodig. Dit kan iedere afbeelding zijn die u kunt bedenken, maar in veel gevallen zal het gaan om het bedrijfslogo of de slogan. U kunt de volgende bestandsformaten aanleveren om verzekerd te zijn van een scherpe bedrukking:

• PDF
• AI (Adobe Illustrator)
• EPS (Photoshop)

U kunt de afbeelding op ieder gewenst moment sturen naar [email protected].