Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Verpakkingstape laten bedrukken? Vanaf 72 rol. Vraag snel een offerte aan.

Verpakkingstape laten bedrukken

Bedrukte verpakkingstape is het ideale promotiemiddel voor uw business. Uw ingepakte dozen krijgen een professionele uitstraling door verpakkingstape bedrukt met logo. Bedrukkingen zijn al mogelijk vanaf 72 rollen. Vraag eenvoudig een offerte aan voor bedrukte verpakkingstape via onderstaand formulier. U ontvangt snel antwoord van ons!

Tape met bedrukking

Tape met bedrukking is de perfecte manier om uw merk onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Een groot voordeel van bedrukte tape is dat het op ieder soort verpakking aangebracht kan worden. Bedrukte verpakkingstape is voor dagelijks gebruik en kan gebruikt worden met dozen in allerlei vormen en maten. Je hebt dus maar 1 soort tape met bedrukking nodig voor al uw verpakkingsmaterialen! 

Versterk uw merk met tape met eigen logo

U brengt uw merknaam en logo natuurlijk het liefst zo vaak mogelijk onder de aandacht van uw klanten. Tape met eigen logo is de perfecte manier om vaak zichtbaar te zijn bij uw doelgroep. Laat uw logo stralen op de meest uiteenlopende soorten tape: van PP en PVC tot de duurzamere papier tape. 

Hoe werkt het?

Verpakkingstape bedrukken doet u voordelig en eenvoudig bij Baas Verpakkingen. Het werkt heel simpel:

 

  • Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in
  • Wij gaan direct aan de slag voor een scherpe offerte
  • In de tussentijd kunt u alvast de gewenste bedrukking naar ons opsturen. Voor het beste resultaat hebben we een vector bestand nodig zoals een PDF, AI of PS bestand.
  • U ontvangt snel een gerichte offerte van ons
  • Voordat we gaan bedrukken ontvangt u een digitale drukproef
  • Na akkoord drukproef en offerte wordt uw bedrukte verpakkingstape gemaakt
  • De levertijd bedraagt enkele weken

 

Verschillende soorten tape bedrukken 

Baas Verpakkingen voert een heel divers assortiment verpakkingstape, iedere tape soort met zijn eigen voor- en nadelen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het bedrukken van zowel machinerollen als handrollen.

Van oudsher wordt PVC tape veel gebruikt om te bedrukken. Dit materiaal leent zich namelijk uitstekend voor een haarscherpe bedrukking, in tegenstelling tot acryl tape. PVC tape zien we ook vaak terug als het oranje waarschuwingstape met de tekst ‘breekbaar’

Het relatief nieuwe en milieubewuste papieren tape is ook goed bedrukbaar. Het grote voordeel van papieren tape is dat dit tegelijkertijd met de verzenddoos bij het oud papier mag worden weggegooid.

U kunt ook de klassieke PP tape bij ons laten bedrukken. We leggen hieronder graag kort meer uit over de verschillen tussen de verschillende tape soorten. 

Handrollen en machinetape

U kunt bij Baas Verpakkingen zowel handrollen als machinetape bestellen. Machinetape is uitermate geschikt voor gebruik in machines en zit op een grote rol met 990 meter tape. De normale handrollen, ook wel 50/66 tape genoemd, zijn moeiteloos in te passen in een handmatige tape dispenser. Bedrukte machinetapes is uitermate geschikt voor grootverbruikers met verpakkingsmachines, terwijl handrollen perfect zijn voor iedereen die handmatig dozen sluit.

 

Het type tape dat u gebruikt maakt niet uit, PVC, PP en papier tape kunnen zowel als handrollen en machinerollen bedrukt worden.

PVC tape bedrukken

PVC tape is doorgaans de beste tape om te laten bedrukken. Uw bedrukking wordt het scherpst geprint op PVC tape, waardoor de kwaliteit altijd uitstekend en constant is. U kunt PVC tape in meerdere varianten laten bedrukken bij Baas Verpakkingen. Ga voor een PVC solvent tape voor snelle hechting op diverse ondergronden. 

PP tape bedrukken

PP tape bedrukken is ook mogelijk. Het grote voordeel van PP tape is dat een hoge treksterkte heeft, waardoor het uitermate geschikt is voor het eenvoudig en snel sluiten van pakketten en dozen in allerlei verschillende formaten. PP is duurzamer dan PVC, omdat het gemakkelijker te recyclen is. Een nadeel van PP tape is dat het veel herrie kan maken tijdens het afrollen. 

Papier tape bedrukken

Papier tape is relatief nieuw op de markt en wordt gezien als duurzaam alternatief voor de klassieke PP en PVC tapes. Met bedrukte papier tape laat u zien dat u als merk geeft om het milieu en het klimaat. Bovendien is bedrukte papieren tape gemakkelijk te recyclen met de doos waar het op geplakt wordt. Een ander voordeel is dat papieren tape direct hecht op dozen en het is gemakkelijk met de hand af te scheuren. 

Verpakkingstape bedrukken

Als u nu nog niet overtuigd bent waarom u uw verpakkingstape laat bedrukken bij Baas Verpakkingen, dan hebben wij nog een groot voordeel: verpakkingstape zorgt ervoor dat u zeker weet dat niemand in het pakketje heeft gekeken. Dit wordt ook wel tamper evident genoemd, wat betekent dat u zeker weet dat er geen pottenkijkers in uw pakketjes hebben gekeken. 

Vraag eenvoudig een offerte aan

Een offerte aanvragen voor bedrukte verpakkingstape is bij Baas Verpakkingen een kwestie van slechts 1 minuut werk. Vul simpelweg het formulier in en u ontvangt van ons snel een offerte. Begin vandaag nog met het versterken van uw merk en vraag een scherpte offerte voor verpakkingstape bedrukken aan bij Baas Verpakkingen, dé specialist op het gebied van bedrukte tapes. Liever meer informatie? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel ons op 0229-214050 voor persoonlijk advies.

Meer weten over bedrukte tape?

Wilt u nog meer weten over bedrukte verpakkingen en de toepassingen van tape? Lees gerust verder in één van onze informatieve blogs: