Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Bezorgdienst

Bezorging binnen Noord-Holland (Eigen bezorgdienst)

Binnen Noord-Holland rijdt onze eigen bezorgdienst op vaste dagen. Zo bent u verzekerd van een continue levering. Onze chauffeurs bezorgen op de volgende locaties:

Dinsdag: Hoorn, Zwaag, Wognum 

Donderdag: ‘De Streek’: Hem, Venhuizen, Hoogkarspel, Grootebroek, Bovenkarspel, Enkhuizen, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk-oost

Vrijdag: Rest van Noord-Holland tot Amsterdam en Den Helder en alles daartussenin.

Uitzondering: Voor hele grote bestellingen of spoedorders kunnen we in sommige gevallen een uitzondering maken. Helaas lukt dit niet altijd. Neem contact met ons op voor een snelle afhandeling van uw spoedaanvraag.

Bezorging buiten Noord-Holland 

Bestelt u buiten ons bezorggebied dan versturen wij uw bestelling met DHL. Voor artikelen op voorraad geldt: op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden. U ontvangt uw bestelling binnen 1-2 werkdagen. 

Voor artikelen op bestelling geldt doorgaans een levertijd van maximaal 5 werkdagen. Het kan voorkomen dat wij de gehele order even vasthouden om deze compleet te versturen.

Palletzendingen 

Palletzendingen worden verstuurd met een vrachtwagen, hierdoor is de levertijd minimaal 2 werkdagen. Voor actuele levertijden van palletzendingen vragen we u contact met ons op te nemen. 

Indien uw vestiging alleen bereikbaar is met een kleinere bakwagen (zoals de binnenstad), verzoeken wij u vriendelijk dit tijdig door te geven. Zo weten we zeker dat de zending correct bij uw vestiging gelost kan worden.