Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Retourbeleid

Standaard artikelen

Standaard artikelen kunnen retour. Onder standaard artikelen verstaan wij artikelen die wij standaard in ons assortiment hebben en waar wij een vaste voorraad van aanhouden. Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk de artikelen, indien mogelijk, in de originele, ongeopende verpakking en met de aankoopbon of pakbon terug te sturen. We begrijpen echter dat dit niet altijd haalbaar is. U kunt uw artikel nog steeds retourneren als de originele verpakking is geopend, op voorwaarde dat het artikel niet is gebruikt. Helaas kunnen we gebruikte artikelen niet accepteren voor retour. Na ontvangst en controle van uw retourzending, zorgen we ervoor dat uw aankoopbedrag wordt teruggestort.

Disposables

Disposables kunnen vanuit een hygiëne oogpunt enkel retour wanneer deze geen enkele gebruikssporen bevatten. Wanneer de doos is geopend en de producten een ongeopende binnenverpakking hebben, kunnen deze retour. Wanneer de doos géén binnenverpakking heeft, dient de doos ongeopend retour te komen. Wilt u een product testen vragen wij u een sample te bestellen. Dit kan telefonisch of per email.

Speciaal bestelde kantoorartikelen

Speciaal bestele kantoorartikelen kunnen retour. Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk de artikelen, indien mogelijk, in de originele, ongeopende verpakking en met de aankoopbon of pakbon terug te sturen. We begrijpen echter dat dit niet altijd haalbaar is. U kunt uw artikel nog steeds retourneren als de originele verpakking is geopend, op voorwaarde dat het artikel niet is gebruikt. Helaas kunnen we gebruikte artikelen niet accepteren voor retour. 

Na ontvangst en controle van uw retourzending, zorgen we ervoor dat uw aankoopbedrag wordt teruggestort. Hiervoor worden € 10 kosten in rekening gebracht. Na het retourneren van de aangekochte artikelen krijgt u uw aankoopbedrag, minus € 10, retour.

Bedrukte artikelen

Bedrukte artikelen worden niet retour genomen.

Overige bestelde artikelen

Het retourneren van speciaal bestelde artikelen dient overlegd te worden.

Vragen

Heeft u vragen over het retourneren van artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen.