Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Beoordeeld met een 4,5
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Retourbeleid

Standaard artikelen

Standaard artikelen kunnen retour mits deze zijn voorzien van originele verpakking, ongeopend en voorzien van aankoop bon/pakbon. Onder standaard artikelen verstaan wij artikelen die wij standaard in ons assortiment hebben en waar wij een vaste voorraad van aanhouden. Na het retourneren van de aangekochte artikelen krijgt u uw aankoopbedrag retour.

Disposables

Disposables kunnen vanuit een hygiëne oogpunt enkel retour wanneer deze geen enkele gebruikssporen bevatten. Wanneer de doos is geopend en de producten een ongeopende binnenverpakking hebben, kunnen deze retour. Wanneer de doos géén binnenverpakking heeft, dient de doos ongeopend retour te komen. Wilt u een product testen vragen wij u een sample te bestellen. Dit kan telefonisch of per email.

Speciaal bestelde kantoorartikelen

Kantoorartikelen die speciaal besteld zijn kunnen retour mits deze zijn voorzien van originele verpakking, ongeopend is en is voorzien van aankoop bon/pakbon. Hiervoor worden € 10 kosten in rekening gebracht. Na het retourneren van de aangekochte artikelen krijgt u uw aankoopbedrag, minus € 10, retour.

Bedrukte artikelen

Bedrukte artikelen worden niet retour genomen.

Overige bestelde artikelen

Het retourneren van speciaal bestelde artikelen dient overlegd te worden.

Vragen

Heeft u vragen over het retourneren van artikelen kunt u altijd contact met ons opnemen.