Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Werken bij Baas Verpakkingen

Commercieel medewerker buitendienst

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar:

Commercieel medewerker buitendienst

Ben jij gedreven in sales en op zoek naar een commerciële uitdaging waarin jij je creativiteit volledig kwijt kan? Dan bieden wij je een leuke, uitdagende en afwisselende functie in de buitendienst!

Hoe ziet de functie eruit?

Als commercieel medewerker buitendienst ben jij de contactpersoon voor onze bestaande en uiteraard ook nieuwe klanten in de regio, met als doel om met ons mee te groeien. Je werkgebied bevindt zich voornamelijk in Noord-Holland. Uiteraard ontvang je vanaf ons kantoor in Hoorn alle benodigde ondersteuning om jouw sales te laten slagen!

Onze doelgroep is heel breed, wat de functie erg afwisselend maakt. Je bezoekt klanten van AGF tot industrie en van boerderijwinkel tot horeca. Saaie dagen bestaan niet in deze functie.

4 dagen per week zit je langs de weg bij klanten en 1 dag op kantoor om jouw sales goed vast te leggen en te documenteren. 

Jouw inbreng vinden we erg belangrijk. Daarom verwachten we dat je na verloop van tijd ook zelf projecten aandraagt waarvan jij denkt te kunnen scoren. Je krijgt van ons alle vrijheid om je eigen strijdplan op te stellen.

Geen kennis van verpakkingen? Geen enkel probleem! Wij brengen je alles bij om alle klanten te voorzien van correct professioneel advies. 

Wie is Baas?

Baas Verpakkingen levert al sinds 1937 verpakkingsmaterialen, disposables, facilitaire artikelen en kantoorartikelen bij het MKB en de industrie in Nederland en daarbuiten.

Ons gezellige familiebedrijf bestaat inmiddels uit 8 medewerkers met ieder hun eigen specialisatie. We functioneren als een hecht team dat al jarenlang samenwerkt. In een relatief klein en divers team vinden we het super belangrijk om elkaar goed te ondersteunen en hulp te bieden waar nodig. 

Uiteraard heeft iedereen in ons team dezelfde drive om Baas naar een hoger level te tillen! De eerste stappen naar een groter Baas zijn inmiddels gezet: met een gloednieuwe huisstijl en een recent gelanceerde webshop zijn we klaar voor de toekomst. 

Ons assortiment is heel uitgebreid, vanuit het principe dat iedere ondernemer bij ons terecht kan. Onze winkel, webshop en eigen bezorgdienst doen dienst als een one-stop shop voor iedere onderneming in de buurt.  

Wie ben jij?

Als commerciële medewerker buitendienst ben je natuurlijk commercieel, creatief, gedreven en verantwoordelijk. Je kunt je vastbijten in projecten en voelt de gezonde druk om te scoren. Je werkt goed in een team en werkt integer. Je gaat goed om met KPI’s en ziet volop kansen. 

Wat bieden we jou?

Een commerciële functie met volop ruimte om te groeien. Er wordt in je geïnvesteerd om van jou een echte verpakkingsexpert te maken. Natuurlijk ontvang je een marktconform salaris op basis van je ervaring en kunde, auto van de zaak, telefoon en laptop/ipad. 

Bij een vaste aanstelling zal Baas 100% van de pensioenpremie voor zijn rekening nemen. 

Ben jij die commerciële Baas die wij zoeken? Solliciteer dan direct bij Bas Alberts via [email protected]. Stuur direct een CV en een motivatie mee en wie weet ben jij binnenkort de nieuwste verpakkingsBaas!

Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Je mag ons altijd bellen op 0229-214050

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 1. 1e gesprek - kennismakingsgesprek
 2. 2e gesprek - selectiegesprek met assesment
 3. 3e gesprek - Arbeidsvoorwaardengesprek

Wordt een verpakkingsBaas! - Open vacature

Ben jij heel goed in wat je doet? Lees dan snel onze open vacature, helemaal gericht op wat jij zelf zoekt in een baan! 

Excelleer jij bijvoorbeeld in:

 • Inkoop
 • Marketing
 • Sales (binnen/buitendienst)
 • Verpakkingsdesign
 • Data-analyse
 • Automatisering
 • Workflows

Of een ander (zakelijk) vakgebied? 

Laat weten hoe jij denkt ons te kunnen versterken! Stuur snel een mailtje met CV en motivatie naar [email protected], of bel ons op 0229-214050. 

Liever nog meer informatie over deze unieke vacature? Lees hieronder verder:

Wie we zoeken

We zijn niet veeleisend, maar basisvaardigheden vinden we wel belangrijk. Daarom zoeken we iemand:

 • Met uitgebreide vakkennis
 • Die in staat is om zelfstandig te werken
 • En goed in een divers team kan functioneren.

Kennis van onze producten is mooi meegenomen, maar absoluut niet noodzakelijk. Er is genoeg ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling bij Baas Verpakkingen! 

Wie we zijn 

Baas Verpakkingen is een familiebedrijf en al sinds 1937 dé toonaangevende groothandel in verpakkingsmaterialen, kantoorartikelen, disposables en facilitaire producten. We zijn gevestigd op bedrijventerrein Hoorn ‘80 en goed bereikbaar met de auto of fiets.

Met een jong en divers team zijn we hard onderweg om de ‘stoffige’ verpakkingswereld een stukje leuker te maken. Doe je mee?

Wat we bieden

 • Volop groeimogelijkheden
 • Een gezellig team in een familiebedrijf met een open bedrijfscultuur
 • En uiteraard een geschikte werkplek

Voorwaarden

 • Uren per week: hoeveel jij denkt nodig te hebben om je werk goed uit te voeren
 • Salarisindicatie: vanwege de aard van de vacature is deze lastig te geven en baseren we dit op jouw senioriteit en werkzaamheden. 
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: in overleg is er veel mogelijk.

Is een functie bij Baas Verpakkingen je op het lijf geschreven? Mail Bas: [email protected] of bel ons voor meer informatie op 0229-214050.

Stage online marketing

Ben je op zoek naar een stageplaats met verantwoordelijkheid? Kom dan stage lopen bij groothandel Baas Verpakkingen in Hoorn!

Tijdens de stage ben je medeverantwoordelijk voor het opzetten van een perfecte online B2B-ervaring voor onze klanten. Je krijgt de kans om veel kennis op te doen in de verschillende facetten van online marketing. Uiteraard krijg je de kans om op je gemak te ontdekken hoe alles werkt. We beginnen met een 0-meting en bouwen van daaruit verder aan jouw kennis en skills.

Onze werkdagen zijn iedere doordeweekse dag van 8:30 tot 17:00. Je hebt 2x 15 minuten koffiepauze en 1x lunchpauze van een halfuur. Je komt terecht op kantoor samen met de verschillende afdelingen. Je hebt korte lijntjes met de marketeer die jou alles kan vertellen over online marketing.

Wat ga je allemaal leren? Onder andere:

 • Het ontwikkelen van een online strategie/contentkalender
 • Analyses maken op basis van data
 • Het schrijven van blogs (content) 
 • De content promoten via social media (LinkedIn en Facebook) 
 • Het opstellen van een nieuwsbrief 
 • Omgaan met Google Ads

Wij geloven in een brede basiskennis, zodat je weet wat de verschillende werkzaamheden inhouden. Natuurlijk bepalen we samen in welke onderdelen jij je het liefste wil verdiepen. Wij denken dat je hiervoor over de volgende vaardigheden moet beschikken:

- Sterk in de Nederlandse taal
- Sociaal 
- Analytisch vermogen
- Je komt afspraken na 
- Creativiteit is een pré
- En natuurlijk mag interesse in online marketing niet ontbreken.

Stuur ons snel een e-mail met jouw motivatie en CV en hopelijk kun je snel beginnen!