Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Download gratis Quantore etiketten templates voor Word

Erg vervelend, je koopt een doosje etiketten om te printen maar geen idee hoe Microsoft Word in te stellen. Hierbij willen wij u een handje op weg helpen. Op deze pagina kunt u heel gemakkelijk een blanco Word document downloaden met de juiste indeling. Zoek simpelweg op de afbeelding met de juiste indeling en klik op de knop download template onder de deze afbeelding. De download zal automatisch starten. Het enige dat rest is het invullen van de etiketten en plakken! Bestel tevens gemakkelijk Quantore etiketten in onze webshop!

Labels maken in Word was nog nooit zo makkelijk

Maakt u veel gebruik van etiketten sjabloon Word? Dan hebben wij de perfect oplossing voor u! Op onze webshop vindt u een uitgebreid scala aan downloadbare templates die u direct kunt gebruiken voor uw Word labels. 

Kies uit verschillende templates 

Omdat alle sjablonen verschillende toepassingen en groottes hebben worden deze door ieder bedrijf verschillend gebruikt. U vindt bij ons alle gangbare templates, van 1 sticker tot 65 stickers per vel. Dat betekent dus ook een template voor labels 21 of 24 etiketten per vel. Ook hebben we aparte downloads voor stickers met een rechte en een ronde hoek, zodat u altijd het perfecte Word label template voor uw toepassing kunt vinden. 

Adresetiketten en stickers maken

Adresetiketten en stickers maakt u dus heel eenvoudig door middel van onze templates. Het werkt heel simpel: klik op het gewenste sjabloon via de afbeelding of downloadlink en voilà: het perfecte Quantore etiketten template staat voor u klaar in Word.  

Bestel direct uw Quantore etiketten

Heeft u veel verkocht en geprint? Dan hebben wij naast de superhandige Word templates ook direct goed nieuws voor u: Quantore etiketten bestelt u direct mee in onze webshop. Deze zijn nu extra voordelig geprijsd en nog voordeliger bij bulkaankoop. U heeft al een Quantore etiketten doosje (100 vellen) in huis voor slechts 9,5 eurocent!