Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Papieren tasjes laten bedrukken? Vraag snel een offerte aan.

Papieren tasjes bedrukken met logo

Val op met bedrukte papieren tasjes.

Bedrukte papieren tasjes zijn de perfecte manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Een bedrukking met uw logo zorgt voor een grote herkenbaarheid onder uw klanten. Doordat uw logo overal in de stad zichtbaar is, blijft u altijd on-top-of-mind bij uw doelgroep. 

Velen gingen u voor

Bij Baas Verpakkingen helpen we al jaren ondernemers met hun bedrukte tasjes. Van kleine bakkerijen tot internationale winkelketens: Baas Verpakkingen heeft ruime ervaring met het laten bedrukken van papieren tasjes. Niet zeker wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact op en maak gebruik van onze expertise op het gebied van papieren tasjes bedrukken.

Papieren tasjes met logo

Papieren tasjes bedrukken met logo is de perfecte manier om uw merk onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Een goed doordachte papieren tas met logo kan zorgen voor een grote naamsbekendheid en terugkerende klanten. U kunt bij ons meer dan papieren tasjes met logo bedrukken, zoals met slogan of afbeelding. Maar een bedrukte papieren tas met logo is toch wel veruit favoriet. Vraag binnen één minuut een offerte aan via bovenstaand formulier of lees verder voor meer informatie over bedrukte papieren tasjes.

Val op met bedrukte papieren tassen

Bedrukte papieren tassen zijn bij uitstek geschikt voor ondernemers die duurzaam willen verpakken. U kunt bij Baas Verpakkingen alle soorten en maten papieren tassen laten bedrukken, van cadeautasjes tot fruittassen. Bedrukte papieren tassen bieden een uitgelezen kans om uw bedrijfslogo overal in de buurt zichtbaar te maken. Een mooi middel om aan uw merkbekendheid te werken!

Wat kosten bedrukte papieren tassen?

De kosten van bedrukte papieren tassen bedragen eigenlijk nooit meer dan 1 tot een paar eurocent per tas. De precieze kosten zijn op voorhand lastig te geven. Die zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren, waaronder:

 

 • Het aantal tassen
 • Aantal kleuren van de bedrukking
 • De grootte van de bedrukking
 • De kwaliteit van de tassen 

 

En zo zijn er nog een aantal bepalende factoren in de kostenopbouw van een bedrukte papieren tas. Meer weten? Lees er alles over in ons blog: wat kost een bedrukte verpakking?

Wat voor papieren tassen kan ik laten bedrukken bij Baas Verpakkingen? 

Bij Baas Verpakkingen kunt u terecht voor ieder type bedrukte papieren tas, we hebben voor ieder wat wils. Zo kunt u ons inschakelen voor het bedrukken van: 

 

 • Basic papieren tasjes (plat handvat)
 • Gekleurde papieren tasjes met gedraaid handvat
 • Luxe papieren koordtassen

Wat is de levertijd?

De levertijd van bedrukte papieren tassen is gemiddeld 6 tot 8 weken. 

 

Let op: dit is na akkoord van de digitale drukproef.

Hoe werkt papieren tassen bedrukken?

Papieren tassen bedrukken werkt heel eenvoudig bij Baas Verpakkingen. We leggen het graag uit: 

 

 • Vul bovenstaand formulier zo volledig mogelijk in
 • Stuur ons eventueel alvast de afbeelding van de bedrukking
 • U ontvangt snel een scherpe offerte van ons
 • Na akkoord ontvangt u een digitale proefdruk. Hier ziet u hoe de bedrukking eruit komt te zien
 • Na akkoord van de proefdruk, bedrukken wij uw papieren tassen
 • De levertijd is ±8 weken.

Wat moet ik aanleveren?

U kunt een volledige offerte krijgen naar aanleiding van bovenstaand formulier. Vul dit zo volledig mogelijk in, zodat wij een gerichte aanbieding kunnen doen. Als u uw papieren tassen laat bedrukken bij Baas Verpakkingen, hebben we alleen nog een scherpe afbeelding nodig. Dit kan iedere afbeelding zijn die u kunt bedenken, maar in veel gevallen zal het gaan om het bedrijfslogo of de slogan. U kunt de volgende bestandsformaten aanleveren om verzekerd te zijn van een scherpe bedrukking:

 

 • PDF
 • AI
 • EPS

 

U kunt de afbeelding op ieder gewenst moment sturen naar [email protected].

Papieren tassen bedrukken bij Baas Verpakkingen

Bij Baas Verpakkingen leveren we al jarenlang papieren tassen aan ondernemers. Van detailhandel tot AGF en take-away restaurants: voor bedrukte papieren tassen van hoge kwaliteit zit je goed bij Baas Verpakkingen. Vraag binnen één minuut een scherpe offerte aan via bovenstaand formulier of stuur ons een mailtje, we reageren snel!

Waarom kiezen voor bedrukte papieren tasjes?

In een tijdperk waar duurzaamheid centraal staat, kiezen steeds meer bedrijven voor milieuvriendelijke verpakkingsopties. Papieren tasjes bieden een fantastische kans om uw ecologische voetafdruk te verkleinen terwijl u tegelijkertijd uw merk promoot. Onze papieren tasjes zijn niet alleen recyclebaar en biologisch afbreekbaar, maar ook een canvas voor uw creativiteit. Of u nu uw logo, een afbeelding of een pakkende slogan wilt weergeven, wij zorgen ervoor dat uw merk opvalt in de massa.

Volledige personalisatie

Bij Baas Verpakkingen begrijpen we dat elk merk uniek is. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw papieren tasjes volledig te personaliseren. Vanaf een minimumbestelling van slechts 3.000 stuks kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Heeft u hulp nodig bij bedrukken? Neem dan contact met ons op. 

Waarom Baas Verpakkingen?

Bij Baas Verpakkingen zetten we ons in voor kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Met jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie bieden we niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ook een service die is afgestemd op uw behoeften. Kies voor Baas Verpakkingen en ervaar de perfecte combinatie van professionaliteit, duurzaamheid en stijl.

Meer weten over bedrukte tasjes?