Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Etiketten bedrukken?

Etiketten laten bedrukken

Toe aan een persoonlijke touch op uw cadeau verpakking? Dan zijn gepersonaliseerde etiketten voor u het antwoord. Bedrukte etiketten zijn zeer populair in de detailhandel. U kunt hier netjes uw logo, contactgegevens of persoonlijke boodschap op kwijt. Het gebruik van bedrukte etiketten biedt ook vele mogelijkheden op gebied van promotie. Verschaf duidelijke informatie voor uw klanten door het gebruik van eenduidige en overzichtelijke teksten.

Ook het bedrukken van security etiketten behoort tot een van de veelzijdige mogelijkheden. Met deze security labels beveiligt u eenvoudig uw producten, terwijl uw boodschap ook overgedragen wordt. Een win-winsituatie dus.

Met de keuze uit meer dan 50 drukkleuren en 70 materiaalsoorten zult u altijd uw juiste etiket kunnen samenstellen.Kies uit een matte, metallic of glanzende opdruk, en uit permanente etiketten of afneembare etiketten. Ook bieden we de mogelijkheid etiketten te laten bedrukken speciaal voor in de diepvries, voorzien van speciale lijm.

Naast de keuze voor kleuren en materialen is natuurlijk de gekozen vorm van uw etiket heel belangrijk. Van standaard ovale of ronde etiketten tot halteretiketten of een etiket in de vorm van een appel. Neem een kijkje bij de stansvormen om de perfecte vorm voor uw business te kiezen!

Standaard bedrukte etiketten

Bedrukte etiketten, ook bekend als foliedruk etiketten, kunnen uw artikel net dat beetje meer aandacht geven wat het verdient! Bent u op zoek naar voorbedrukte etiketten? Baas Verpakkingen levert deze standaard uit het assortiment. Denk hierbij aan etiketten met de opdruk Hartelijk Gefeliciteerd, Valentijn etiketten, geboorte etiketten of de opdruk bedankt voor uw bestelling.

Etiketten bedrukken: een handige gids

Kunt u niet wachten om uw eigen bedrukte etiketten op uw verpakkingen te plakken? Dat begrijpen we! Daarom hebben we hieronder een handige gids gemaakt waarmee u alvast zelf aan de slag kunt om drukkleuren, materiaalsoorten en vormen te bekijken. 

Voor professioneel advies of het bestellen van bedrukte etiketten mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Drukkleuren

U heeft keuze uit legio drukkleuren voor het bedrukken van etiketten waaronder glanzend, mat en metallic. Hieronder vindt u een handig overzicht van de verschillende drukkleuren voor bedrukte etiketten: 

Matte kleuren

drukkleuren-mat-etiketten-bedrukken-2.jpg

Glanzende kleuren

drukkleuren-glanzend-etiketten-bedrukken.jpg

Metallic kleuren

Drukkleuren-metallic-etiketten-bedrukken.jpg

Speciale/combinatie kleuren 

speciale-drukkleuren-etiketten-bedrukken.jpg

 

Materiaalsoorten

Hieronder vindt u de verschillende materiaalsoorten die u kunt kiezen voor uw bedrukte etiketten. 

Matte materialen

matte-materialen-bedrukte etiketten.jpg

Glanzende materialen

glanzende-materialen-bedrukte-etiketten.jpg

Kunststof etiketten

Kunststof-materialen-bedrukte-etiketten.jpg

Stansvormen

Etiketten komen in alle vormen, van rond tot rechthoek en ovaal tot halter. Naast een achttal stansvormen heeft u de keuze uit honderden formaten. U vindt hieronder handige PDF-download links met de bijbehorende vormen en maten. 

Ovale etiketten - Serie OSafety etiketten - Serie B
Rechthoekige etiketten - Serie RGeperforeerde etiketten- Serie P
  
Download template (1 Sticker) Download template (2 Stickers)