Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Nanofolie kopen? Bespaar tot 60% op uw machinewikkelfolie.

Nanofolie: dunner, sterker, duurzamer 

Nanofolie bespaart onze klanten tot 60% op stretchfolie. In geld én materiaal. Iedere dag weer. Een besparing die kan oplopen tot tienduizenden euro's per jaar. Benieuwd of nanofolie interessant is voor uw onderneming? Lees snel verder!

Nanofolie is een nieuw type palletfolie met veel voordelen. Deze revolutionaire wikkelfolie heeft de testfase met succes doorstaan en is klaar om een vaste plek te veroveren in de verpakkingswereld. Alles over het wat en hoe van nanofolie leest u hier, dus lees snel verder!

Nanofolie vs. klassieke machinefolie

De naam zegt het al: nanofolie is opgebouwd uit 33 lagen van microscopisch kleine nanodeeltjes (een miljardste van een meter!), iets groter dan een atoom. Deze opbouw geeft grote voordelen ten opzichte van klassieke machinewikkelfolie (bestaand uit 5-7 lagen). We zetten de voordelen van nanofolie op een rijtje: 

Scheur- en doorsteekweerstand: Nanofolie is zowel in de lengte als in de breedte gerekt. Hierdoor biedt het een goede bescherming tegen doorprikken en scheuren. Waar klassiek machinefolie direct doorscheurt, ontstaat bij nanofolie slechts een klein gaatje. Uw voordeel: minder gescheurd folie, dus minder verspilling & irritaties onder inpakkers. 

Stabiliteit: Met een dunnere folie bereikt u een vergelijkbare palletstabiliteit. De nanofolie trekt zichzelf na het omwikkelen nog iets strakker vast om de pallet. 

Nanofolie en bijzondere vormen.jpg
Nanofolie omwikkelt zelfs de meest uitdagende pallets stabiel

Volume: nanofolie verbruikt 40 tot 50% minder materiaal per omwikkelde pallet. U bent dus minder geld kwijt aan inkoop, maar ook aan opslag, transport en afvalverwerking. Bijkomend voordeel: uw klanten worden blij van een milieuvriendelijke oplossing en minder afval.

Nanofolie vs palletfolie prop.png
Afval van 1 omwikkelde pallet met nanofolie (links) en klassieke machinefolie (rechts)

Vrijblijvende m(e)eting inplannen

Bent u al klaar voor: 

  • Een grote besparing in geld en materiaal
  • Duurzamer werken 
  • Irritaties van inpakkers voorkomen?

Plan dan een vrijblijvende meting in! We komen geheel kosteloos bij u langs om het huidige verbruik en de toekomstige besparing in kaart te brengen. 

Plan nu een afspraak via 0229-214050 of mail direct naar Bas: [email protected]