Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Dozen bedrukken? Vraag een gratis offerte aan - Baas Verpakkingen

Amerikaanse vouwdoos laten bedrukken

Bent u op zoek naar bedrukte kartonnen dozen? Bij Baas Verpakkingen kunt u alle soorten dozen laten bedrukken, van verzenddozen tot voedselverpakkingen zoals taartdozen en bonbondoosjes. Vraag eenvoudig een offerte aan via onderstaand formulier en u ontvangt binnen enkele uren een scherpe offerte van ons!

Dozen bedrukken?

Een bedrukte verpakking is een perfect hulpmiddel voor het uitbouwen van uw merkidentiteit en herkenbaarheid. Daarnaast kunt u eenvoudig extra informatie kwijt over het product of de inhoud van de doos.

Bij Baas Verpakkingen hebben we ruime ervaring met het bedrukken van diverse soorten dozen. U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van alle soorten dozen, waaronder: 

 • Amerikaanse vouwdozen
 • Brievenbusdozen
 • Postdozen
 • Autolock dozen
 • Gebaksdozen (met of zonder venster)
 • Bonbondoosjes

Wat moet ik aanleveren? 

Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken met uw bedrukte dozen, is het belangrijk dat de juiste aanleverspecificaties gevolgd worden. 

 • Bestandstype: Lever uw ontwerp aan in een vectorbestand (.ai, .eps of .pdf). Bitmaps (.jpg, .png) zijn enkel toegestaan op hoge resolutie (minimaal 300 dpi).
 • Kleuren: Geef aan welke PMS-kleuren of CMYK-waarden u wilt gebruiken. Houd er rekening mee dat de kleuren op het scherm kunnen afwijken van de gedrukte kleuren. Dozen bedrukken kan van 1 kleur tot full-color.
 • Afbeeldingen en logo's: Zorg ervoor dat alle afbeeldingen en logo's een hoge resolutie hebben. Vermijd het gebruik van afbeeldingen met een lage resolutie, omdat deze onscherp kunnen worden afgedrukt.
 • Afmetingen: Het bestand moet de juiste afmetingen van de doos bevatten, inclusief eventuele flappen of uitsteeksels. Houd rekening met een marge van 3 mm aan alle zijden voor het snijden.
 • Kwaliteit en materiaal: Geef zo duidelijk mogelijk aan om wat voor type doos het gaat. Is het te bedrukken oppervlak van testliner, kraftliner of massief karton? Wat is de dikte van de doos? Al deze factoren kunnen invloed hebben op het uiteindelijke resultaat.

Wij kunnen uiteraard helpen en adviseren als u er niet uitkomt. We kunnen ook helpen met het ontwerp van uw bedrukte doos en het aanleveren van de juiste werktekeningen.

Zijn er nog andere factoren om rekening mee te houden als ik een doos wil laten bedrukken?

De minimale afname is doorgaans afhankelijk van het type en het formaat van de doos. Dit wordt namelijk berekend per vierkante meter (m2). Doorgaans geldt: hoe hoger de afname, hoe lager de prijs per stuk. Benieuwd naar de minimale afname per formaat? Neem gerust contact met ons op. 

Daarnaast betaalt u eenmalig clichékosten. Dit is het sjabloon waarmee de dozen bedrukt worden. Het cliché blijft daarna bewaard en kan worden hergebruikt voor herhaalorders. De kosten van een cliché zijn afhankelijk van de complexiteit en grootte van de opdruk. 

Proefdruk ontvangen

Voordat de productie van uw bedrukte dozen van start gaat, ontvangt u van ons een digitale proefdruk. Dit is een bestand met een voorbeeld van hoe de daadwerkelijke druk eruit komt te zien. Indien akkoord kan het bedrukkingsproces in gang gezet worden. 

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor bedrukte dozen? Stuur gerust een mail met een aanvraag naar [email protected]

Houdt rekening met bovengenoemde aanleverspecificaties en wanneer u nog meer vragen heeft, kunt u die uiteraard direct stellen. 

Inspiratie voor bedrukte dozen

Om alvast wat inspiratie op te doen wat betreft de mogelijkheden, hebben we een selectie gemaakt van eerdere samenwerkingen met onze klanten. 

Bedrukte amerikaanse vouwdozen Baas Verpakkingen.jpg
Bedrukte Amerikaanse vouwdozen
Bedrukte gebaksdozen Baas Verpakkingen
Bedrukte gebaksdozen
bedrukte bonbondoosjes Baas Verpakkingen
Bedrukte bonbondoosjes