Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Vetvrij papier laten bedrukken? Vanaf 250kg. Vraag snel een offerte aan.

Kaasvellen laten bedrukken

Of u nu vetvrije vellen gebruikt voor het verpakken van kaas, vis of andere vettige producten: u kunt alle soorten ersatz vellen laten bedrukken bij Baas Verpakkingen. Al vanaf 250 kilo. Dat zijn slechts 25 dozen! Vraag eenvoudig een offerte aan via onderstaand formulier en u ontvangt snel een prijsopgave van ons!

Vergroot uw naamsbekendheid met bedrukt vetvrij papier! 

Vetvrije vellen zijn een essentieel verpakkingsmateriaal voor iedereen die regelmatig vette etenswaren, zoals kaas of vis, verpakt. Met een bedrukte verpakking werkt u aan een sterk merk. Uw logo is overal zichtbaar en dat biedt voordelen: de consument ziet direct waar de beste lekkernijen vandaan komen! Met bedrukt vetvrij papier blijft u de concurrentie dus een stapje voor. 

Hoe werkt het?

Vetvrij papier bedrukken doet u voordelig en eenvoudig bij Baas Verpakkingen. Het werkt heel simpel:

  • Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in
  • Wij gaan direct aan de slag voor een scherpe offerte
  • In de tussentijd kunt u alvast de gewenste bedrukking naar ons opsturen. Voor het beste resultaat hebben we een vector bestand nodig zoals een PDF, AI of PS bestand.
  • U ontvangt snel een gerichte offerte van ons
  • Voordat we gaan bedrukken ontvangt u een digitale drukproef
  • Na akkoord drukproef en offerte worden uw bedrukte vetvrije vellen gemaakt
  • De levertijd bedraagt enkele weken

Vetvrij papier: hier gebruik je het voor

De vetvrije vellen van Baas Verpakkingen zijn geschikt voor het verpakken van diverse soorten voedsel. Bedrukte ersatz vellen worden met name gebruikt voor het verpakken van vette etenswaren. Denk aan kaas, vis en vleeswaren maar ook voor sandwiches kan het zeer geschikt zijn. Het papier absorbeert namelijk de oliën die van vette etenswaren af kunnen druipen. Hierdoor lekt de olie niet door het papier heen en dat is wel zo fijn door de consument

Kaaspapier bedrukken

Zoals we hierboven besproken hebben zijn ersatz vellen geschikt voor het verpakken diverse etenswaren. Maar de populairste toepassing is toch wel kaaspapier. Kaaspapier bedrukken kan bij Baas Verpakkingen al vanaf 25 dozen (250kg). Met bedrukt kaaspapier onderscheidt u uw merk eenvoudig in een zeer competitieve markt. Laat kaaspapier bedrukken tegen scherpe prijzen bij Baas Verpakkingen. We hebben ruime ervaring in kaaspapier bedrukken en helpen u graag verder. Vraag eenvoudig een offerte aan!

Wat kost vetvrije vellen bedrukken?

De kosten van vetvrije vellen bedrukken zijn van tevoren lastig te geven. Dat komt doordat de kosten van bedrukte ersatz vellen zijn opgebouwd uit verschillende factoren. Zo maakt het o.a. verschil hoeveel vellen u laat bedrukken, welke kwaliteit en uit hoeveel kleuren de opdruk bestaat. Als u meer wilt weten over de kostenopbouw van bedrukkingen, lees dan verder in ons blog: wat kost een bedrukte verpakking?

Doorgaans kost een kilo bedrukte vetvrije vellen tussen de 1 en 3 euro, wat neerkomt op 1 tot 3 cent per velletje.

 

Benieuwd naar de specifieke kosten voor uw situatie? Vul dan snel ons aanvraag formulier in, dan weet u binnen enkele uren wat het bedrukken van uw vetvrije vellen kost!

Vetvrij papier met logo

Vetvrij papier met logo is de ultieme manier om uw merk onder de aandacht te brengen bij consumenten. Waar komt toch dat lekkere stukje kaas of verse vis vandaan? Dat weten uw (potentiële) klanten direct wanneer u het vetvrij papier met logo laat bedrukken. 

Eenvoudig offerte aanvragen

Klaar om uw vetvrije vellen te laten bedrukken met logo? Vraag binnen 1 minuut een offerte aan via bovenstaand aanvraagformulier of stuur een mailtje met de aanvraag naar [email protected]. U ontvangt op werkdagen binnen enkele uren een offerte van ons, dus waar wacht u nog op!