Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Beoordeeld met een 4,5
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Voorbedrukte prijskaarten kopen?

Voor een professionele uitstraling van je winkel of onderneming zijn voorbedrukte prijskaarten onmisbaar. Ze bieden een directe, duidelijke en uniforme manier om prijzen en productinformatie te presenteren, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde klantbeleving. Of je nu een kleine ondernemer of een grote retailer bent, deze prijskaarten helpen je producten effectief te etaleren.

Photo of description

Prijskaart 40% korting 6cm x 8cm

Verpakking: 100 Prijskaarten
Artikelcode: V810008
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 4,95

De kracht van voorbedrukte prijskaarten

Voorbedrukte prijskaarten bieden consistentie en professionaliteit in je winkel. Ze besparen tijd doordat ze direct klaar zijn voor gebruik. Met standaard ontwerpen zorgen ze voor een uniforme uitstraling van je productpresentatie. Dit helpt klanten om snel de informatie te vinden die ze nodig hebben.

Verschillende formaten en kortingen

Onze voorbedrukte prijskaarten zijn beschikbaar in verschillende formaten, passend bij elke soort product en winkelinrichting. Daarbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Profiteer van onze aantrekkelijke groothandelsprijzen en kortingen, en zorg dat je altijd genoeg prijskaarten op voorraad hebt.

Bestellen met korting

Bij Baas Verpakkingen profiteer je van groothandelsprijzen en aantrekkelijke kortingen bij grotere bestellingen. Bestel nu je voorbedrukte prijskaarten en geniet van onze kortingen, waardoor je voordelig uit bent voor kwalitatief hoogwaardige producten.

Voorbedrukte prijskaarten voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Plaats je bestelling voor 14:00 op groothandel verpakkingsmaterialen en je voorbedrukte prijskaarten worden dezelfde dag nog verzonden. Met gratis verzending vanaf €100,- (ex. BTW) is dit de perfecte gelegenheid om je winkeluitrusting te vernieuwen of aan te vullen.

Bij Baas Verpakkingen streven we ernaar om jouw winkelervaring te verbeteren met hoogwaardige voorbedrukte prijskaarten. Bestel vandaag nog en til je winkelpresentatie naar een hoger niveau!

Gerelateerde groepen