Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Beschermingsmaterialen kopen?

Alles voor het opvullen van dozen en beschermen van producten vindt u in de webshop van Baas Verpakkingen. Wij leveren allerlei beschermingsmaterialen die de opslag en verzending van uw artikelen makkelijker, en veiliger maken. Zo leveren wij direct uit voorraad onder andere luchtkussenfolie, schuimfolie, omsnoeringsband met alle toebehoren, flopak, opvulpapier en hoekprofielen. Uiteraard kunt u ook in onze webshop terecht voor materialen als spanners en zegeltangen. Bent u op zoek naar een elektrische spanner? Deze kunnen wij op bestelling binnen enkele dagen bij u leveren.

Bestel gemakkelijk beschermingsmaterialen in onze webshop voor een scherpe prijs.

Gerelateerde groepen

Beschermingsmateriaal: een must-have voor iedereen die pakketjes verstuurd

Verstuurt u veel pakketjes? Dan kun je niet zonder essentiële beschermingsmaterialen die de inhoud beschermen tegen breuk. Vervoerders gaan niet altijd even nauwkeurig om met uw zendingen en daarom wordt beschermingsmateriaal veel gebruikt om te voorkomen dat producten gaan breken, lekken of deuken oplopen. 

 

Dat maakt de beschermingsmaterialen van Baas Verpakkingen een essentieel onderdeel van uw verpakkingslijn, of het nu gaat om specifieke webshop verpakkingen of de grotere transport verpakkingen: Baas Verpakkingen heeft het perfecte beschermingsmateriaal voor uw onderneming in huis. 

Duurzame beschermingsmaterialen

Duurzame verpakkingen en beschermingsmaterialen worden steeds populairder bij ondernemers. Of dat nu gaat om uitstraling, imago of gewoon uit goede wil: de verschuiving naar duurzaam is duidelijk zichtbaar. Daarom bieden we bij Baas Verpakkingen veel duurzame alternatieven voor klassieke plastic opvulmaterialen. Dat zijn vooral producten van papier en karton, maar denk bijvoorbeeld ook aan luchtkussenzakjes van gerecycled plastic. 

Glaswerk en andere gevoelige producten beschermen

Uw zorgvuldig ingepakte producten moeten natuurlijk goed beschermd worden. Daarom bieden we bij Baas Verpakkingen een breed assortiment aan beschermingsmaterialen voor uw (gevoelige) producten. Wat denken van zijdevloeipapier om glaswerk te beschermen tegen krassen. Kies voor milieuvriendelijk en goedkoop opvulpapier, waarmee producten stevig vast blijven zitten in de doos. Voor een extra laagje bescherming kan een stukje luchtkussenfolie uitkomst bieden. 

Beschermen tegen krassen en stoten

Veel producten moeten goed beschermd worden tegen krassen en stoten. Denk bijvoorbeeld aan RVS meubels, glaswerk, elektronica, muziekinstrumenten, auto-onderdelen en kunststukken. Al deze producten zijn gevoelig voor krassen, wat afbreuk doet aan de kwaliteit van uw product en uiteindelijk uw merk. Om krassen op dit type producten te voorkomen, raden wij aan om gebruik te maken van schuimfolie. Hiermee zal het aantal krassen aanzienlijk afnemen.

Beschermingsmaterialen voor palletzendingen

Alle beschermingsmaterialen voor uw pakketjes gevonden? Dan is het tijd om uw pallet zendingen goed te beschermen tegen vocht, vuil en water. Bovendien wilt u graag een stabiele pallet, zodat deze niet omvalt tijdens transport. Om uw pallets professioneel in te pakken kunt u in de webshop van Baas Verpakkingen terecht. 

 

Zo bieden we voor hoekbescherming de populaire kartonnen hoekprofielen aan in diverse maten. Ook op het gebied van palletfolie bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu behoefte heeft aan handwikkelfolie of machinefolie: Baas Verpakkingen biedt een uitgebreid assortiment tegen een scherpe prijs. Zet pallets tot slot goed vast met een stevig stuk omsnoeringsband

Bestellen met korting

Beschermingsmaterialen zijn voor veel bedrijven een must-have waar u liever niet teveel geld aan uitgeeft. Daarom bieden we voor onze klanten aantrekkelijke staffelkortingen bij grotere afnames. 

 

Bent u op zoek naar een volledig pakket beschermingsmaterialen? Vraag ons dan gerust naar een gerichte offerte waarin we het hele pakket aanbieden. Bel ons via 0229-214050 of stuur een e-mail naar [email protected], we reageren altijd snel!

Snelle levertijden

Bij Baas Verpakkingen hanteren we snelle levertijden, waardoor u nooit zonder essentiële beschermingsmaterialen komt te zitten. Wij adviseren om op tijd te bestellen, maar als u het een keer vergeet, leveren wij snel. Voor artikelen op voorraad geldt: voor 14:00 besteld, vandaag verzonden. Op de overige producten zit een korte levertijd van maximaal een werkweek. Een uitzondering zijn natuurlijk bedrukte verpakkingen, hiervan bedraagt de levertijd vaak enkele weken. 

Hierom bestel je bij Baas Verpakkingen

Baas Verpakkingen is al sinds 1937 dé vertrouwde groothandel op het gebied van verpakkingen. We kennen de verpakkingsmarkt als geen ander en blijven ons assortiment constant uitbreiden met de nieuwste trends op (duurzaam) verpakkingsgebied. Dit betekent dat we veel ervaring hebben met het meedenken en leveren van de perfecte beschermingsmaterialen in de meest uiteenlopende branches. Nog niet overtuigd door onze ervaring? Hier zijn nog meer redenen om jouw beschermingsmaterialen te bestellen bij Baas: 

 

  • Snelle levertijden (uit voorraad voor 14:00 besteld, vandaag verzonden)
  • Hoge staffelkortingen en groothandelsprijzen
  • Vaste klanten kunnen op factuur kopen
  • U heeft altijd persoonlijk contact en korte lijntjes met één van onze medewerkers
  • We denken graag mee over uw volledige verpakkingslijn

Beschermingsmateriaal bestellen bij de groothandel

Klaar om uw beschermingsmaterialen online te bestellen? Bestel ze eenvoudig en snel bij dé vertrouwde webshop in verpakkingsmaterialen Baas Verpakkingen. Wees verzekerd van snelle levering in combinatie met hoge staffelkortingen bij grote afnames. Bovendien versturen wij uw bestelling al gratis vanaf het lage orderbedrag van slechts €100,- (ex. BTW).