Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Geschenkverpakkingen kopen?

Bent u op zoek naar geschenkverpakkingen? Ontdek het ruime assortiment cadeauverpakkingen van Baas Verpakkingen. Kies uit een heel divers aanbod, waarmee er voor iedereen met een winkel of webshop een geschikt geschenkverpakking te vinden is.

Gerelateerde groepen

Geschenkverpakkingen voor de detailhandel

Verkoopt u kleren, speelgoed of kleine waren zoals sieraden of edelstenen? Voor iedere ondernemer met een fysieke winkel hebben wij een groot aanbod geschenkverpakkingen als onderdeel van ons assortiment winkelbenodigdheden. Bekijk bijvoorbeeld onze cadeaubonnen, die heel leuk verpakt kunnen worden in onze cadeauzakjes. Maak de cadeauverpakking helemaal compleet met een van onze cadeaustickers en natuurlijk een stukje krullint.  

Als u een cadeautje mooi wilt inpakken kies dan uit ons ruime aanbod cadeaupapier op rol. Plak het cadeaupapier eenvoudig vast met een stukje plakband of verpakkingstape. Mooie gekleurde papieren tasjes om mee te geven mogen natuurlijk niet ontbreken! 

Geschenkverpakkingen voor de slijterij

Ook voor de drankenhandel bieden we een ruim aanbod cadeauverpakkingen. Onze slijterij verpakkingen zijn speciaal geselecteerd voor een prachtige presentatie van uw flessen. Zo hebben we een ruim aanbod flesdozen, geschikt voor 1 tot 3 flessen. Voor losse flessen kunt u ook bij ons terecht voor flestassen. Beide zijn voorzien van een touwtje of draaggreep, zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden door uw klant. 

Tip: Voor een echt luxe presentatie kan een van onze fleskisten uitkomst bieden. Verkrijgbaar met en zonder schuifdeksel.

De meest populaire verpakkingen voor slijters zijn toch wel onze diamantzakken. In combinatie met handige taartkartons heeft u in een handomdraai een stevige en kraakheldere flesverpakking. Met cadeaufolie heeft u wat meer vrijheid, omdat dit gemakkelijk op maat af te snijden is met een cadeaupapier houder

Voor de feestdagen

Speciaal voor de feestdagen bieden we ook een ruim assortiment cadeauverpakkingen. Bekijk ook eens onze populaire kerstpakketdozen en speciale kersttasjes. Ontdek ook het ruime aanbod sinterklaas cadeaupapier van Baas Verpakkingen. 

Koop geschenkverpakkingen direct uit voorraad bij de groothandel

De meeste geschenkverpakkingen van Baas Verpakkingen zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt altijd op de productpagina zien of een artikel nog in voorraad is. Bestel geschenkverpakkingen uit voorraad voor 14:00 bij verpakkingsmaterialen groothandel Baas Verpakkingen en wij verzenden uw order dezelfde dag nog!