Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Beoordeeld met een 4,5
Ruim 80 jaar dé groothandel in verpakkingen

Foodverpakkingen kopen?

Voor alle foodverpakkingen kunt u terecht in de webshop van Baas Verpakkingen. Hier vindt u een compleet assortiment voor het verpakken van onder andere afhaalmaaltijden, sushi, kaas en vele andere lekkernijen.

De verpakkingen voor het verpakken van eten zijn natuurlijk heel divers. Het is hierbij erg belangrijk dat het voedsel vers blijft, warm blijft en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Hierom kunt u in onze webshop onder andere terecht voor papieren zakken, plastic zakken, afdekfolies, kaaspapier, pizzadozen, sauscups en allerlei soorten maaltijdverpakkingen.

Ook voor duurzame verpakkingen bent u aan het juiste adres. In verband met de veranderende wetgeving op het gebied van Single Use Plastic (SUP) veranderd er veel op het gebied van foodverpakkingen. Hierdoor kunt u online terecht voor een complete lijn milieuvriendelijke disposables. U vindt in onze showroom onder andere kartonnen scotty bekers, milieuvriendelijke maaltijdverpakkingen, papieren sauscups en papieren draagtassen.

Gerelateerde groepen

Natuurlijk kunt u op zoek zijn naar specifieke verpakkingsmaterialen die u niet direct in de webshop kunt vinden. Door de korte lijnen met fabrikanten kunnen wij vele verpakkingen bestellen en snel leveren. Neem voor specifieke vragen daarom contact op met ons, dan zullen wij u voorzien van een passend advies.

Neem contact met ons op voor een passend advies. Mail naar info@baasbv.eu, bel naar 0229-214050 of kom langs in onze showroom.