Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Beoordeeld met een 4,5
Ruim 80 jaar dé groothandel in verpakkingen

Verzendverpakkingen kopen?

Verzendverpakkingen zijn essentieel om uw zendingen veilig te versturen. Bij Baas Verpakkingen vindt u een heel divers assortiment primaire, secundaire en tertiaire verzendverpakkingen. U kunt bij ons terecht voor het inpakken en verzenden van een enkel product tot het verzekeren van palletzendingen.

Gerelateerde groepen

Verzendverpakkingen snel en stevig afsluiten

Als u producten gaat versturen wilt u zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het verpakken van uw product. Amerikaanse vouwdozen sluit u tijdens het inpakken snel en stevig af met onze voordelige, kwalitatieve verpakkingstape

Kleine artikelen verzenden

Verzendt of verpakt u hele kleine artikelen zoals knopen, schroeven of edelstenen? Dan kunnen onze gripzakjes uitkomst bieden om uw kleine artikelen overzichtelijk op te slaan en te verzenden. 

Voor het verzenden van brievenbuspakketjes vindt u bij ons een ruim assortiment brievenbusdozen en verzendzakken

Verzendverpakkingen voor palletzendingen 

Uw pallets wilt u het liefst zo stevig mogelijk inpakken om breuk tijdens transport te voorkomen. Voor het verstevigen van palletzendingen wordt in de praktijk heel veel gebruik gemaakt van stretchfolie en omsnoeringsband in combinatie met kartonnen hoekprofielen.

Voor het stofvrij opslaan of verzenden van uw artikelen koopt u bij ons uit voorraad plastic pallethoezen. Deze flexibele hoezen zijn precies het formaat van een pallet en kunnen gemakkelijk over de opgestapelde dozen heen worden gelegd voor extra bescherming. 

Met paklijstenveloppen is het altijd voor iedereen duidelijk wie de afzender en ontvanger is van uw palletzending. Daarnaast kunt u uw pakbon met leveringsinformatie kwijt in een zelfklevende paklijstenvelop. De enveloppen zijn verkrijgbaar in zowel een plastic als een milieubewuste papieren variant.