Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Winkelmaterialen

Heeft u een winkel of showroom, dan kunt u niet zonder een aantal broodnodige spullen. Baas Verpakkingen biedt hier een ruim assortiment aan met producten voor het prijzen van uw artikelen. Dit kan o.a. door het gebruik van prijskaarten, met blanco labels in combinatie met prijstangen of textieltangen APLI hanglabels of door etiketten. Deze zijn verkrijgbaar op rol of op vellen.

Ook zijn er diverse manieren op aanbiedingen of acties kenbaar te maken. Wij hebben een zeer divers assortiment met reclameborden,raamposters, prijskaarthouders en andere prijssystemen zoals prijsprikkers.

Voor het inrichten van de winkel of showroom hebben wij ook diverse materialen zoals plafondogen en metalen haken, maar ook marktklemmen in diverse uitvoeringen.

Op zoek naar een professionele manier voor het presenteren van uw folders? Ons ruime assortiment folderhouders en visitekaarthouders biedt voor u de uitkomst. Uiteraard hebben wij daarbij ook een ruime keuze in formaten prijskaarthouders.

Het assortiment wordt verder compleet gemaakt door ons aanbod cadeaubonnen en thermische kassarollen en thermische pinrollen.

Gerelateerde groepen