Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Boekverpakkingen kopen?

Goedkoop boeken verzenden? In onze webshop vindt u diverse formaten boekverzenddozen. Boeken behoren tot de meest verzonden artikelen door webwinkels. Deze boekverzendverpakkingen zijn zo gemaakt dat u enkel een boek in doos legt, deze omvouwt en dichtplakt met een plakstrip.

De boekverzenddozen zijn verkrijgbaar in de formaten A4, A4+ en A3. De hoogte van de dozen is verstelbaar zodat elke boek veilig en zonder schade op haar bestemming komt.

Photo of description

Verpakking: 1 Doos
Artikelcode: V384311
Op voorraad
€ 1,48

Photo of description

Verpakking: 25 Doos
Artikelcode: G4700007
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 43,58

Boek verpakkingen: veiligheid en bescherming voor uw boeken

Het kiezen van de juiste verpakking voor uw boeken kan een uitdaging zijn. Onze boek verpakkingen zijn speciaal ontworpen om uw boeken veilig en in perfecte staat te houden tijdens het transport. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig karton dat een uitstekende bescherming biedt tegen stoten en vallen.

De boek verpakkingen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en hebben een zelfklevende strip voor een veilige sluiting. Ze zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die boeken wil verzenden of opslaan.

Als u op zoek bent naar een kleinere verpakkingsoplossing, dan zijn onze brievenbusdozen een uitstekende keuze. Ze zijn ontworpen om door de brievenbus te passen en zijn ideaal voor het verzenden van kleinere items.

Voor een meer veelzijdige verpakkingsoplossing kunt u onze fastboxen overwegen. Ze zijn snel en gemakkelijk in elkaar te zetten en zijn ideaal voor het verzenden van verschillende soorten producten.

Bekijk ons volledige assortiment dozen om de perfecte verpakkingsoplossing voor uw behoeften te vinden. Of u nu boeken, geschenken, kleding of andere items moet verzenden, wij hebben de juiste doos voor u.

Voor meer informatie over onze producten en diensten, nodigen wij u uit om onze Groohandel Dozen te bezoeken. Daar vindt u meer informatie over ons bedrijf en onze toewijding aan het leveren van kwaliteitsverpakkingen voor al uw verzendbehoeften.

Gerelateerde groepen