Brievenbusdoosjes kopen?

Wilt u goedkoop uw producten verzenden? Brievenbusdoosjes zijn voor u de oplossing. Brievenbusdoosjes worden gebruikt voor het versturen van kleine producten die gemakkelijk door de brievenbus passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versturen van boeken of games. Het voordeel van brievenbus doosjes is dat deze de verzendkosten laag houden en daarbij toch het product goed beschermen. Bekijk online ons complete assortiment brievenbusdoosjes, direct uit voorraad leverbaar.


Brievenbusdoosjes zijn de ideale oplossing voor het versturen van kleine breekbare producten. De doosjes zijn lichtgewicht, stevig en kunnen gesloten worden door middel van een plakstrip of worden dichtgevouwen. De doosjes worden ten alle tijden ongevouwen geleverd maar zijn binnen een handomdraai gebruiksklaar. Voor het versturen van kleding verwijzen wij u graag naar ons assortiment webshopzakken. Deze webshopzakken zijn gemaakt van stevig folie met een hoge scheurbestendigheid. Hierdoor verstuurd u zonder zorgen uw kleding op een voordelige manier.

De brievenbus verpakkingen in het assortiment van Baas Verpakkingen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. Deze doosjes zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende formaten zodat uw product ook het perfecte doosje heeft. De brievenbusdoosjes van Baas Verpakkingen zijn verkrijgbaar in de formaten:

A6 - 18cm x 11.5cm x 2.8cm

A5 - 21cm x 15cm x 2.8cm / 22.2cm x 15.5cm x 2.8cm

A5+ - 22.5cm x 17cm x 2.7cm /p>

A4 - 31cm x 22cm x 2.8cm

A4+ - 34.5cm x 25cm x 2.8cm / 35cm x 25cm x 2.8cm

En verkrijgbaar per 25, 30 of 50 stuks. Bestel uw brievenbusdoosjes in de webshop van Baas Verpakkingen en wees gegarandeerd van een goede kwaliteit en een snelle levering. De brievenbusdoosjes zijn van goede kwaliteit en binnen een handomdraai gebruiksklaar. De brievenbusdoosjes zijn gemakkelijk dicht te vouwen en sommige modellen zijn voorzien van een plakstrip. De brievenbusdoosjes zijn gemakkelijk online in de webshop te bestellen per 25, 30 of per 50 stuks. Bestel in grotere aantallen voor interessante prijsvoordelen!

Gerelateerde groepen

Zeker weten! Niets zo mooi als een brievenbusdoosje bedrukt met uw logo of contactgegevens. Informeer naar de mogelijkheden voor het bedrukken van brievenbusdoosjes.