Labels kopen?

Koop uw labels online bij Baas Verpakkingen. Met deze kwalitatief sterke labels prijst u uw producten altijd duidelijk en netjes. Labels zijn ideaal voor het prijzen en aangeven van informatie op uw producten. Of dit nu in de winkel is als prijskaartje of in een magazijn voor artikelnummers. Baas Verpakkingen heeft een zeer ruim assortiment labels. Zoals kledinglabels, labels voor meubels en kunststof labels die weer en vet bestendig zijn. Handig wanneer er bijvoorbeeld auto-onderdelen moeten worden voorzien van de juiste informatie. Zowel de papieren- als kunststof labels zijn goed te beschrijven met een pen of stift. Bestel nu uw labels online in de webshop tegen scherpe prijzen!


Gerelateerde groepen

Omdat het ten alle tijden om maatwerk gaat is dat niet vooraf te zeggen. De prijs van bedrukte labels hangt onder andere af van het aantal, de kwaliteit en de bedrukking. Neem voor een offerte op maat contact op via [email protected] of via 0229-214050.

Dat kan zeker! Dit zal ten alle tijden maatwerk zijn en houd rekening met grote afnames van zo'n 25.000 stuks. Neem voor een offerte op maat contact met ons op via 0229-214050 of via [email protected]