Reclameborden kopen?

Reclameborden in diverse soorten en maten vindt u in de webshop van Baas Verpakkingen! Online vindt u bij ons een uitgebreid aanbod stoepborden en krijtborden. Trek extra klanten uw winkel binnen met duidelijke buitenborden of maak uw boodschap binnen duidelijk met kliklijsten. Bestel uw reclameborden nu online in onze webshop.


Krijtborden

Krijtborden van Baas Verpakkingen zijn van een hoge kwaliteit en verkrijgbaar in diverse formaten. De krijtborden zijn zowel verkrijgbaar als staand sandwich bord en om op te hangen. Krijtborden zijn eenvoudig eigen te maken door er met een krijtstift mooie reclame boodschappen op te zetten. Gebruikt u krijtstiften? Dan zal een spatje regen niet zomaar het krijt verwijderen! De sandwich borden zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Stoepborden

Stoepborden zijn gemaakt van stevig aluminium en met een kliklijst systeem. Dit houdt in dat het frame gemakkelijk open en dicht geklikt kan worden om er zo posters of reclame karton in te plaatsen. Stoepborden van aluminium zijn ook verkrijgbaar met verrijdbaar voet. Zo kunnen deze ook gemakkelijk buiten staan bij hardere windvlagen.

Kliklijsten

Kliklijsten worden veel gebruikt voor het aangeven van reclame binnen. Kliklijsten, ook wel klapramen genoemd, zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het frame van een kliklijst is gemakkelijk open en dicht te klikken. Zo kunt u uw eigen posters gemakkelijk verwisselen. Bestel uw kliklijsten in A4 formaat tot A0!

Gerelateerde groepen