Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Schoenovertrekken kopen?

Schoenovertrekken koopt u al per 100 stuks bij groothandel Baas Verpakkingen. Schoenovertrekken maken uw pak wegwerp kleding compleet. Schoenovertrekken zorgen ervoor dat uw schoenen niet vuil worden. Maar ook dat er vuil van buiten niet mee naar binnen genomen wordt. De schoenovertrekken van Baas Verpakkingen zijn sterk en ruw. Hierdoor zal de dragen niet snel uitglijden. Schoenovertrekken worden gebruikt in onder andere ziekenhuizen, zwembaden en laboratoria.

Photo of description

Verpakking: 100 Overtrekken
Artikelcode: V690690
Op voorraad
€ 3,98

Gerelateerde groepen

Schoenovertrekken: Houd het schoon

Naast onze wegwerp schorten, haarnetjes en wewgwerp handschoenen, bieden wij onze hoogwaardige schoenovertrekken. Ontworpen om schoenen te beschermen tegen vuil, stof en andere verontreinigingen, bieden onze schoenovertrekken niet alleen hygiëne maar ook het vertrouwen om met zekerheid te bewegen.

Belang van Schoenovertrekken:

Hygiënische omgeving: Schoenovertrekken spelen een cruciale rol in het handhaven van een hygiënische omgeving. Ze voorkomen dat vuil en stof van buiten naar binnen worden gebracht, wat vooral belangrijk is in sectoren zoals de voedselindustrie en gezondheidszorg.

Veiligheid op de werkvloer: In cleanrooms, laboratoria en andere gevoelige werkplekken zijn schoenovertrekken een vereiste om verontreiniging te minimaliseren en de integriteit van processen te waarborgen.

Gemakkelijk aan en uit te trekken: Onze schoenovertrekken zijn ontworpen voor eenvoudig aan- en uittrekken, waardoor ze praktisch en efficiënt zijn voor dagelijks gebruik.

Onze Schoenovertrekken Collectie:

Wegwerpopties: Voor eenmalig gebruik bieden onze wegwerp schoenovertrekken snel en gemakkelijk bescherming, ideaal voor situaties waarin regelmatige vervanging nodig is.

Plastic overschoenen kopen met korting

Klaar om uw plastic overschoenen te kopen? Bestel ze dan in grote aantallen in de webshop van Baas Verpakkingen. Vanaf slechts 20 pakken (dat is 1 volle doos) loopt uw korting al op tot bijna 14%! Plastic overschoenen kopen doe je dus het beste bij Baas Verpakkingen. 

Disposable schoenovertrekken voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

Bestel uw disposable schoenovertrekken op werkdagen voor 14:00 bij verpakkingsmateriaal groothandel Baas Verpakkingen en wij verzenden uw bestelling dezelfde dag nog. Zo heeft u de schoenovertrekken altijd snel in huis.