Kerstpakketdozen kopen? Per stuk of in bulk.

Geschenkdozen en kerstpakketdozen vindt u in de webshop van Baas Verpakkingen. Het hele jaar door bieden wij online diverse soorten geschenkdozen aan die u gemakkelijk online kunt bestellen. Bestel deze geschenkdozen gemakkelijk per stuk of in bulk in diverse formaten.


Kerstpakketdoos

Rondom de feestdagen vindt u in onze webshop een ruim assortiment Kerstpakketdozen. Deze kerstpakketdozen zijn bedrukt met verschillende kerstdessins en verkrijgbaar in diverse formaten. U kunt ook kiezen voor een effen rode of zwarte doos voor kerstpakket.

Kerstpakket dozen worden vaak gekocht in combinatie met opvulmateriaal, zoals houtwol, papierwol of sizzlepak. Daarnaast wordt er vaak gebruik gemaakt van dozensluittape om de dozen goed af te sluiten, zodat de inhoud een verrassing blijft voor de ontvanger! Uiteraard is een goede sluiting ook van belang voor de stevigheid van de kerstdoos, omdat kerstpakketdozen vaak goed gevuld zijn moeten deze genoeg gewicht kunnen dragen.

Kerstpakket doos leeg

De kerstpakketdozen per stuk koopt u standaard leeg. Onze kerstpakketdozen zijn gemaakt van een stevig karton, namelijk dubbelgolf karton. Het type kerstdoos is een Amerikaanse vouwdoos (FEFCO 0201). Hierdoor zijn de dozen eenvoudig in elkaar te zetten en gemakkelijk dicht te maken met breed tape of een stevig nietje. De dozen worden standaard ongevouwen geleverd en zitten gebundeld per 15 stuks.

Zoekt u bijpassend opvulmateriaal zoals sizzlepak, papierwol of houtwol? Ook deze kunt u online bestellen in dozen of in bulk eenheden. Ook deze kunt u online bestellen in dozen van 5kg of in bulk eenheden, zoals balen van 25kg voor grootverbruik. Leuk uw kerst doos op met de verschillende lintjes of strikken in ons assortiment of personaliseer de kerstpakket verpakking met een eigen bedrukking!

Kerstpakketdozen stevig dichtmaken

Kerst is het moment om uw personeel te bedanken voor hun inzet afgelopen jaar. Kerstpakketdozen worden daarom vaak goed gevuld. U wilt natuurlijk zeker weten dat de inhoud netjes in de kerstdoos blijft zitten en uw personeel het pakket zorgeloos mee kan nemen. 

Met onze verpakkingstape blijft de bodem goed vastzitten. Zo bent u verzekerd van een stevig ingepakte kerstpakketdoos. 

Kerstdozen bestellen

Bestel kerstdozen voordelig in de webshop van groothandel Baas Verpakkingen. Kerstpakketdozen bestellen kan per stuk of in bulk. Bestel meerdere kerstpakket verpakkingen en profiteer van interessante staffelkortingen! Uw order wordt al gratis verzonden vanaf €100! 

Gerelateerde groepen

U kunt in onze webshop ook kerstpakketdozen per stuk kopen. Natuurlijk is het voordeliger om grotere aantallen af te nemen om zo gebruik te maken van staffelkortingen.

Wij hebben altijd voldoende kerstdozen op voorraad om aan de normale vraag te voldoen. Natuurlijk kan het voorkomen dat u grotere aantallen nodig heeft. Voor de huidige voorraad, en eventuele mogelijkheden tot bijbestellen, vragen wij u contact op te nemen via 0229-214050 of via [email protected]