Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Beoordeeld met een 4,5
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Plastic zakken kopen?

Plastic zakken koopt u gemakkelijk online bij Baas Verpakkingen. Plastic zakken worden zeer veel als verpakking gebruikt. Dit komt omdat plastic zakken zeer veelzijdig zijn, en vaak relatief voordelig. De plastic zakken kunnen uw producten stof- en vochtvrij houden.

Het assortiment plastic zakken van Baas Verpakkingen is zeer divers. Zo vindt u bij ons in de webshop onder andere afvalzakken, vacuumzakken, webshopzakken en gripsealzakken. Allen gemakkelijk via onze webshop te bestellen en snel geleverd! Bestel grotere hoeveelheden om gebruik te maken van interessante staffelkortingen.

Gerelateerde groepen

Voedselveilige plastic zakken voor de bakkerij

Heeft u een bakkerij? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een voedselveilige plastic zak. Daarvoor bent u bij Baas Verpakkingen aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment plastic zakken van zowel LDPE als HDPE materiaal. Denk bijvoorbeeld aan ldpe zakken met zijvouw voor het verpakken van halve en hele broden. Voor het inpakken van cakes of tulbanden zijn onze vlakke zakken uitermate geschikt. 

Het verpakken van losse broodjes doet u het beste in een van onze beugelzakken. Deze microgeperforeerde zakken zitten standaard aan een beugel en zijn heel gemakkelijk per zak af te scheuren door personeel of klanten. Zo gebruikt u nooit teveel beugelzakken. 

Plastic zakken speciaal voor de AGF

Plastic zakken worden vaak gebruikt als AGF-verpakking. Naast ons standaard assortiment zijvouw- en vlakke LDPE zakken kunt u bij ons als verpakkingsmateriaal groothandel ook terecht voor bedrukte aardappelzakken. Deze zakken zijn speciaal gemaakt om aardappelen donker te bewaren zodat deze zo lang mogelijk goed blijven.

Plastic zakjes voor lekkernijen 

Voor het verpakken van lekkernijen zoals nootjes en chocola wordt vaak gebruik gemaakt van de kraakheldere polyprop (PP) zakken. Wij raden aan om te kiezen voor een kruisbodemzak of blokbodemzak, waardoor uw verpakking mooi blijft staan in de toonbank. Door het heldere plastic bent u keer op keer verzekerd van een mooie presentatie en daarnaast blijven de zakken mooi rechtop staan. 

Plastic zakken voor de slijterij 

Wanneer u een slijterij heeft zijn diamantzakken uitermate geschikt als verpakkingsmateriaal. In combinatie met de goudkartons en geschenkverpakkingen van Baas Verpakkingen heeft u binnen een handomdraai de perfecte cadeauverpakking voor allerlei soorten flessen. 

Plastic zakken voor algemeen gebruik 

Een gedeelte van ons assortiment plastic zakken kan door iedere ondernemer worden gebruikt voor de meest diverse toepassingen. Welk bedrijf gebruikt er nou geen afvalzakken? Dit type plastic zak is veruit het meest voorkomend en ieder bedrijf heeft ze nodig om afval netjes weg te gooien. 

Voor het netjes categoriseren en ordenen van kleine artikelen, tijdschriften of al het andere wat u maar kunt bedenken heeft u bij Baas Verpakkingen keuze uit een ruim assortiment gripzakjes, waarmee u gemakkelijk overzicht creëert.

Bestel uw plastic zakken voor 14:00 bij de groothandel en wij verzenden ze vandaag nog. 

U weet nu welke plastic zakken er allemaal verkrijgbaar zijn bij verpakkingsmateriaal groothandel Baas Verpakkingen. Bent u klaar om de perfecte plastic zak te bestellen? Bestel plastic zakken uit voorraad voor 14:00 en wij verzenden uw bestelling vandaag nog! 

Het verschil tussen HDPE en LDPE is de kwaliteit van de zak. HDPE staat voor High Density Polyetheen, of Hoge Dichtheid Polyetheen en is gemaakt van aardolie. Deze zakken zijn van ‘harder’ plastic gemaakt dan LDPE en zijn de zogenaamde knapperige zakken. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld standaard boterhamzakje, hemddraagtassen of kratzakken. 

LDPE zakken zijn de zachtere variant. Deze zakken zijn van Low Density Polyetheen, of Lage Dichtheid Polyetheen gemaakt. Deze zakken scheuren over het algemeen minder snel door. Een voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld afvalzakken en broodzakken.

Ja. Alle aangeboden zakken kunnen worden gebruikt voor het verpakken van voedsel.

Er is een zeer groot aanbod plastic zakken. Natuurlijk kunnen wij niet alles in voorraad houden. Zit het gewenste formaat er niet tussen vragen wij u contact met ons te zoeken via 0229-214050 of via [email protected]. Wij kunnen dan voor u kijken welke bestelmogelijkheden er het beste aansluiten bij uw wensen.