Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Textieltang kopen?

Op zoek naar een goede textieltang? In de webshop Baas Verpakkingen koopt u gemakkelijk diverse populaire textieltangen uit voorraad. Bevestig uw confectie labels eenvoudig en snel met onze ridderspoortangen. Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden.

Photo of description

Verpakking: 1 Tang
Artikelcode: V518832
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 26,96

Photo of description

Verpakking: 1 Tang
Artikelcode: V518830
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 11,50

Photo of description

Verpakking: 1 Tang
Artikelcode: V518883
Op voorraad
€ 19,00

Gerelateerde groepen

Banoktang

Ook voor een banoktang bent u bij Baas Verpakkingen aan het juiste adres. Dit type kledingtang is robuust en wordt dan ook veel gebruikt op plekken waar de gebruiksfrequentie hoog is, zoals in kringloopwinkels. De banoktang werkt soepel en vereist weinig kracht. Schiet prijskaartjes moeiteloos aan ieder stuk textiel met een banoktang van Baas Verpakkingen.  

Arrow 9S

De Arrow 9S is de populairste en bekendste ridderspoortang. De Arrow 9S ridderspoortang werkt met standaard riddersporen van 5cm. Er kunnen verschillende varianten ridderspoor in, zoals wit en zwart ridderspoor maar u kunt ook verschillende lengtes in de Arrow 9S kwijt (20mm en 50mm), wat het een veelzijdige textieltang maakt. Werkt u met gevoelige stoffen zoals lingerie en bikini’s? Dan kan een textieltang met fijne nylon pins uitkomst bieden. Kies hiervoor de Arrow 9F.

Schietpistool kleding

Onze textieltangen staan ook wel bekend als schietpistool voor kleding. Ze worden veel gebruikt voor het vastmaken van prijslabels aan kleding, maar kunnen ook gebruikt worden voor het beprijzen van onder andere meubels en bedlinnen. Daarom staan ze ook wel bekend als prijskaartjes tang of kledingtang

Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Bestel uw textieltangen uit voorraad bij verpakkingen groothandel Baas Verpakkingen. Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 geplaatst worden, verzenden wij dezelfde dag nog. Profiteer bovendien van gratis verzending bij een orderbedrag van €100,- of meer. Meer ridderspoor of extra naalden nodig? Bekijk ook het textieltang toebehoren van Baas Verpakkingen.