Afvalzakken kopen?

Bent u op zoek naar afvalzakken? Deze koopt u online in de webshop van Baas Verpakkingen! Maak een keuze uit het ruime aanbod afvalzakken. Afvalzakken voor elke situatie. Thuis, op kantoor, in de kantine, in het magazijn en zelfs voor puin. Baas Verpakkingen biedt afvalzakken aan voor elke situatie. Elke ruimte vraagt om een afvalzak met andere specifieke eigenschappen. De afvalzakken van Baas Verpakkingen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en kwaliteiten.

Bestel daarom voor elke afvalbak, afvalemmer of container uw vuilniszakken in de webshop. Gemakkelijk en snel geleverd. Maak gebruik van staffelkortingen bij afnames in bulk.


Gerelateerde groepen

Bepaalde kleuren afvalzakken hebben inmiddels een standaard herkenning gekregen.

 Grijze afvalzakken – Grijze afvalzakken worden veel gebruikt voor het verpakken van restafval. Men wilt niet kunnen zien wat er allemaal in de zak zit. Deze kleur afvalzakken wordt veel huishoudelijk gebruikt. 

Blauwe afvalzakken – De blauwe afvalzakken zijn herkenbaar geworden doordat deze over het algemeen gezien worden als de ‘grotere afvalzakken’. Deze afvalzakken worden veel gebruikt in magazijnen en voor groter restafval. 

Transparante afvalzakken – Transparante afvalzakken worden gebruikt wanneer men door de zak heen moet kunnen kijken. Deze worden veel in de voedingsindustrie gebruikt maar ook voor versnipperd papier in papiervernietigers. De afvalzakken voor plasticafval in magazijnen en productieruimtes zijn over het algemeen ook transparant. 

Groene afvalzakken – Groene afvalzakken zijn over het algemeen BIO afvalzakken. Gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic. 

Overige kleuren – Andere kleuren die met enige regelmaat voorkomen zijn bijvoorbeeld gele of witte afvalzakken. Deze hebben niet een vaste toepassing. Meestal wordt voor deze kleuren in een bedrijf gekozen om onderscheid te maken in afvalstromen.

Voor een rechthoekige of vierkante afvalbak of afvalemmer: 

• Meet de breedte en de diepte van de bak. Deze telt u bij elkaar op. Bij een erg dikke rand kunt u voor wat speling een 2cm/3cm extra bij rekenen. Dit is de breedte van de zak.

 • Voor de hoogte telt u er 10cm tot 20cm bij op. Dit is het gedeelte dat u over de rand vouwt zodat de zak goed blijft zitten. 

Voor een ronde afvalbak of afvalemmer : 

• Meet de diameter van de afvalbak of afvalemmer. Doe dit x 3,14 (π) . Dit getal deelt u door 2. U heeft nu de breedte van de benodigde afvalzak. 

• Voor de hoogte telt u er 10cm tot 20cm bij op. Dit is het gedeelte dat u over de rand vouwt zodat de zak goed blijft zitten.