Prijskaarthouders kopen?

Bent u op zoek naar een manier om uw reclame uiting te presenteren? Prijskaarthouders zijn daarop uw antwoord. Prijskaarthouders zijn een ideale manier om professioneel uw reclame bekend te maken. Deze L vorige standaards zijn gemaakt van helder acryl om uw flyer nog beter te presenteren. Bestel uw prijskaarthouders gemakkelijk in onze webshop voor groothandelsprijzen.


Prijskaarthouders

Prijskaarthouders zijn transparante L-vormige standaards. Deze zogenaamde presentatie displays worden veel gebruikt op beurzen, in winkels en in showrooms. De heldere displays zijn ideaal geschikt om flyers of andere reclame netjes en professioneel te presenteren. De prijskaarthouders zijn verkrijgbaar in verschillende formaten als A4, A5 en A6. Zowel staande als liggende prijskaarthouders. Maar ook afwijkende formaten als 4cm x 6cm. Handig voor bijvoorbeeld in de etalage. Bent u op zoek naar afwijkende formaten? Informeer naar de mogelijkheden voor het bestellen hiervan.

Folderhouders

Handig voor bij presentaties of beurzen. Of gewoon in de winkel of op de toonbank. Folderhouders geven u de mogelijkheid folders netjes te presenteren. Deze van acryl gemaakte standaards zijn ideaal om folders in te zetten die door de klanten gemakkelijk uitgenomen kunnen worden. De folderhouders van Baas Verpakkingen zijn geschikt voor op een toonbank maar ook om op te hangen. Het complete assortiment bestaand onder andere uit A4 folderhouders, A5 folderhouders en A6 folderhouders. De folderhouders zijn ook verkrijgbaar met meerdere verdiepingen. Zo kunt u meerdere folders netjes boven elkaar plaatsen en krijgen zij allen de presentatie die zij verdienen.

Visitekaart houders

Voor op bureaus, toonbanken of tafels bij beurzen zijn visitekaarthouders. Deze kleine transparante houders zijn speciaal gemaakt voor het opbergen van visitekaarten. De visitekaartstandaards zijn alleen in een liggende variant en kunnen gemakkelijk worden neergezet en opgehangen. De visitekaarthouders zijn helder transparant en kunnen door de gebruiker gemakkelijk worden bijgevuld. En nog belangrijker, de visitekaartjes worden heel gemakkelijk uitgenomen!

Gerelateerde groepen