Houten fles kisten kopen?

Bent u op zoek naar stevige fleskisten? U vindt een compleet aanbod in de webshop van Baas Verpakkingen. Hier vindt u houten fleskisten voor zowel 1 als 2 flessen in verschillende uitvoeringen. De fleskisten van Baas Verpakkingen zijn gemaakt van een stevige FSC mix vurenhout. De kisten kunnen gemakkelijk tegen een stootje en zijn zelfs te bedrukken!? Bestel gemakkelijk uw fleskistjes in onze webshop en wees gegarandeerd van een snelle levering!


Fleskisten opvullen

Wilt u de kistjes opvullen met een authentieke look? In de webshop van Baas Verpakkingen vindt u diverse soorten opvulmaterialen direct uit voorraad leverbaar. Natuurlijk kunt u uw fleskisten traditiegetrouw opvullen met houtwol op papierwol. Maar uiteraard vindt u ook onder andere sizzle pak in onze webshop.

Fleskisten sluiten

De zogenaamde schuifkisten zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven met de meegeleverde deksels. De andere timmerdeksel kisten worden over het algemeen gemakkelijk gesloten met een tacker. Deze tacker schiet grote nietjes moeiteloos door het hout heen voor een goede sluiting.

Gerelateerde groepen

Dit verschilt per soort. Hierom hebben wij dit per artikel bij de informatie genoteerd. Mocht u toch vragen hebben horen wij dit graag. Dit kan via [email protected] of via 0229-214050.

De houten fleskisten zijn gemaakt van een FSC mix vurenhout.

Dat kan zeker. De deksels van de houten kistjes in ons assortiment lenen zich prima voor een bedrukking. Ook kunnen deze deksels prima worden gebrand. 

Voor een op maat gemaakte offerte voor een complete bedrukking kunt u het beste contact opnemen via [email protected] of via 0229-214050.

Deze kunnen gemakkelijk worden dichtgemaakt met onder andere aan tacker of met kleine spijkers en een hamer. De tacker met bijbehorende nieten is direct bij ons uit voorraad te verkrijgen.