Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Verhuisdozen kopen?

Verhuisdozen koopt u bij Baas Verpakkingen in de webshop. Onze verhuisdozen zijn gemakkelijk in elkaar te vouwen en kunnen zelfs gesloten worden zonder tape! Aan de korte zijden zitten voor gestanste handvatten om zo de doos gemakkelijk te kunnen vervoeren.

Photo of description

Verpakking: 1 Doos
Artikelcode: V387483
Op voorraad
€ 2,50

Verhuisdozen: uw betrouwbare partner voor een succesvolle verhuizing

Verhuizen kan een stressvolle onderneming zijn, maar met de juiste materialen kan het proces een stuk soepeler verlopen. Onze verhuisdozen zijn speciaal ontworpen om uw bezittingen veilig en georganiseerd te houden tijdens de verhuizing.

Gemaakt van stevig, duurzaam karton, bieden onze verhuisdozen een uitstekende bescherming voor uw spullen. Ze zijn eenvoudig in elkaar te zetten en hebben handige handgrepen voor gemakkelijk transport. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de juiste doos voor elk item kunt vinden.

Voor een meer veelzijdige verpakkingsoplossing kunt u overwegen om onze Amerikaanse vouwdozen te gebruiken. Deze dozen zijn eveneens eenvoudig te monteren en bieden een kosteneffectieve oplossing voor het verpakken van een breed scala aan items.

Ontdek ons volledige assortiment aan dozen om de perfecte verpakkingsoplossing voor uw verhuizing te vinden. Of u nu op zoek bent naar specifieke verhuisdozen, vouwdozen of andere verpakkingsmaterialen, wij hebben wat u nodig heeft.

Voor meer informatie over onze producten en diensten, nodigen wij u uit om de groothandel verpakkingsmaterialen te bezoeken. Daar vindt u meer informatie over ons bedrijf, onze producten en onze toewijding aan het leveren van kwaliteitsverpakkingen voor al uw verpakkingsbehoeften.

Gerelateerde groepen