Hemdtassen kopen? Plastic tasjes groothandel.

Koop uw hemddraagtassen online bij Baas Verpakkingen. Hemddraagtasjes zijn een zeer veel voorkomend type plastic draagtassen. Deze zeer lichte tassen worden zeer veel gebruikt op markten maar ook voor het verpakken van groente en fruit. Hemddraagtassen zijn er in diverse formaten en kwaliteiten. Bestel nu goedkope hemdtasjes in de webshop en profiteer van grote staffelkortingen!


Goedkope plastic tasjes

Hemdtassen zijn zeer veel voorkomende tasjes. Deze hemddraagtassen zijn ook wel bekend onder de naam markttasjes of hemdjes. Een van de redenen dat hemdjes veel worden gebruikt is de prijs. Deze draagtassen zijn de meest goedkope onder de draagtassen. Daarom handig weg te geven bij goedkope artikelen.

Verschillende soorten hemdtasjes

Hemddraagtassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten. Tegenwoordig is door de strengere wetgeving het standaard assortiment wel minder uitgebreid. Standaard vindt u in ons assortiment witte hemdjes en transparante hemddraagtassen. De witte hemddraagtassen zijn gemaakt van HDPE plastic. Een dunnere, lichtere variant. Deze worden dan ook zeer scherp aangeboden in prijs. De transparante hemddraagtassen zijn gemaakt van een dikkere LDPE plastic.

Transparante hemddraagtassen zijn bij Baas Verpakkingen ook verkrijgbaar met een perforatiegaatje. Deze hemddraagtassen worden veel gebruikt voor het verpakken van groente en fruit. Door de perforatiegaatjes zal het groente en fruit namelijk niet condenseren in de tas!

Wetgeving hemdtasjes

Sinds januari 2016 mogen plastic tasjes niet meer gratis worden weggegeven voor winkeliers. Om vervuiling tegen te gaan moet hiervoor een vergoeding worden berekend door de winkelier zelf. Deze is zelf in te vullen. Wel zijn er een aantal uitzonderingen in de wet.

• Beschermen van etenswaren als directe verpakking.
• Voorkomen van voedselverspilling.
• Gesealde plastic tassen bij taxfree shopping.

Gerelateerde groepen

Jazeker! U kunt hemddraagtassen al laten bedrukken vanaf 25.000 stuks. 

Voor een offerte op maat kunt u bellen met 0229-214050 of mailen naar [email protected].