Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Draagtassen kopen?

Draagtassen koopt u bij groothandel Baas Verpakkingen. Baas Verpakkingen heeft een zeer ruim assortiment draagtassen zowel papieren draagtassen als plastic tassen. De papieren draagtassen van Baas Verpakkingen zijn zeer stevig en verkrijgbaar in zowel gekleurde papieren tassen en snacktassen. Maar natuurlijk ook de veelgebruikte bruine papieren tassen.

Gerelateerde groepen

Papieren tassen

Papieren draagtassen kopen? In de papieren tassen voeren wij een ruim assortiment kleuren en formaten, met platte en gedraaide handvatten, zodat u altijd de juiste papieren tas heeft. We bieden ook luxe koordtassen aan. De papieren draagtassen zijn er klein en groot voor het verpakken van kleding, schoenen en andere materialen. Voor het verpakken van eten hebben wij ook zogenaamde snacktassen in het assortiment. Deze snacktassen zijn uit voorraad leverbaar in witte snacktassen en bruine snacktassen.

Plastic tassen

Plastic tassen zijn er in zowel DKT tassen als hemdtasjes. Deze DKT tassen zijn stevigere plastic draagtassen met gestanst handvat of met een lus. Deze zijn verkrijgbaar in wit of transparant. De hemdtasjes, ook bekend als markttasjes, koopt u bij Baas Verpakkingen voordelig in bulk! De ‘hemdjes’ zijn er in de kleuren transparant en in het wit. Deze witte hemdtasjes, verkrijgbaar in meerdere formaten, ziet u veel op markten en braderieën. De transparante hemdtasjes worden veel gebruikt voor het verpakken van fruit. Deze zijn dan ook geperforeerd en niet-geperforeerd te verkrijgen.

Wetgeving

Sinds januari 2016 mogen plastic tasjes niet meer gratis worden weggegeven voor winkeliers. Om vervuiling tegen te gaan moet hiervoor een vergoeding worden berekend door de winkelier zelf. Deze is zelf in te vullen. Wel zijn er een aantal uitzonderingen in de wet.

• Beschermen van etenswaren als directe verpakking.

• Voorkomen van voedselverspilling.

• Gesealde plastic tassen bij taxfree shopping.

Er is geen wettelijk vast bedrag dat moet worden berekend. U, als winkelier, mag hier zelf een bedrag voor hanteren. Ook zijn er enkele uitzonderingen wanneer er geen geld gevraagd hoeft te worden. Wanneer de plastic tas dient als de primaire verpakking mag deze gratis worden weggegeven. Bijvoorbeeld bij onverpakt fruit. Ook mogen de plastic tassen gratis verstrekt worden wanneer deze de functie heeft voedselverspilling tegen te gaan.

Het is moeilijk direct een prijs af te geven voor bedrukte draagtassen. Deze gaan altijd op basis van een op maat gemaakte offerte omdat iedereen andere wensen heeft. Voor een op maat gemaakte offerte kunt u contact opnemen via 0229-214050 of [email protected].

Zeker! Wij bedrukken zowel papieren tassen, DKT tassen en hemddraagtassen. Ook kunnen wij bedrukte jute tassen, bedrukte stoffen tassen en bedrukte vilt tassen leveren. Meer informatie? Neem contact op via 0229-214050 of [email protected]