Poetsrollen kopen?

Poetsrollen komen de meeste mensen bekend voor. De toepassingen van het poetspapier lopen zeer uiteen. U ziet de papieren poetsdoeken vaak terug in:

  • De sanitaire ruimtes van het ziekenhuis, scholen of vliegveld vanwege het gemak en de efficiëntie die deze rollen bieden.
  • Branches waar men te maken heeft met (vette) vloeistoffen. Denk hierbij aan garages, magazijnen of keukens. Met de juiste poetsrol bent u verzekerd van een vlekvrije omgeving.
  • In de detailhandel: wanneer een product net dat beetje extra aandacht verdient poetst u deze glimmend op met de juiste papieren poetsdoek. Denk hierbij aan auto’s, spiegels of kralen.
  • Industrie: in de zware industrie wordt vooral gebruik gemaakt van grotere industriële poetsdoeken op een speciale vloerstandaard. Deze industriële papieren doeken en dispensers vindt u ook in onze webshop.

Weet u niet zeker welke poetsrollen of dispensers u nodig heeft? U vindt onderaan de pagina veelgestelde vragen over papieren poetsdoeken in de FAQ.

Voor een vrijblijvend advies op maat vragen wij u om contact op te nemen. Voor het inmeten en plaatsen van de juiste dispensers kunnen wij op locatie langskomen.


Tork poetsrollen goedkoop

Zoekt u voordelige poetsrollen? Baas Verpakkingen biedt een zeer ruim assortiment Tork en huismerk poetsrollen aan. Deze poetsrollen zijn goedkoop en van een goede kwaliteit. Het huismerk poetsrollen wordt aangeboden in 1 laags en 2 laags poetsrollen. De poetsrollen zijn verkrijgbaar als mini rollen en midi rollen. Ook zijn dit zogenaamde centerfeed rollen. Dit betekent dat het papier ook uit het midden van de rol gehaald kan worden. Hierdoor kunnen huismerk poetsrollen ook gebruikt worden in de Tork centerfeed dispensers.

Voordelig poetsrol kopen bij de groothandel

Tork poetsrollen koopt u snel bij Baas Verpakkingen online. Wij bieden een zeer ruim assortiment Tork poetsrollen aan in de vorm van centerfeed rollen in mini en midi formaat. Tevens kunt u bij Baas terecht voor een compleet assortiment industriële poetsdoeken. Tork poetsrollen gaan samen met Tork poetsrol dispensers voor altijd de juiste hoeveelheid op een hygiënische manier.

Bekijk voor een gespecificeerde uitleg van elke poetsrol bij het product. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op via 0229-214050 of via [email protected]

Gerelateerde groepen

De poetsrollen van Tork zijn van een hogere kwaliteit papier dan de huismerk poetsrollen. Hierdoor zijn de rollen van Tork beter absorberend, minder pluizend en sterker. Kiest u echter puur voor prijs dan zijn de poetsrollen van het huismerk een prima alternatief. Deze zijn voordeliger dan de Tork poetsrollen.

Het verschil is het formaat. De mini poetsrollen zijn veelal rollen die huishoudelijk of in een kleine keuken worden gebruikt. Deze moeten bij intensief gebruikt anders te vaak worden vervangen. In keukens, toiletruimten en werkplaatsen waar poetsrollen veel worden gebruikt adviseren wij daarom altijd midi rollen. Zowel de mini rollen als midi rollen zijn direct uit voorraad leverbaar in 1 laags en 2 laags. Uiteraard bieden we ook beide aan van het merk Tork als van ons huismerk Paper2Paper.

Aan de binnenzijde van de Tork dispenser wordt een letter met cijfer combinatie aangegeven. Dit kan zijn M1 of M2. Deze geven aan of het om mini poetsrollen of midi poetsrollen gaat. M1 staat voor Mini poetsrollen – zowel Tork poetsrollen als huismerk poetsrollen M2 staat voor Midi poetsrollen – zowel Tork poetsrollen als huismerk poetsrollen

Ja. De poetsrollen zijn ook zogenaamde centerfeed rollen. Net als de poetsrollen van Tork. Dit houdt in dat het papier uit het midden van de rol uitgenomen kan worden. In sommige rollen van het huismerk zit een kartonnen kern. Deze is geperforeerd en gemakkelijk uitneembaar. Waar wel goed opgelet moet worden is het verschil tussen de mini en midi rollen. Deze zijn verschillende van formaat. Bij alle producten staan reeds de juiste dispensers aangeboden.

Er zit geen verschil in de kwaliteit. Wel wordt in de voedselindustrie veel gebruik gemaakt van de blauwe rollen. De keuze voor blauw is dat het wel eens voorkomt dat er een stukje papier in het eten valt. Dit is dan zeer duidelijk zichtbaar en kan direct eruit worden gehaald.