Servetten kopen?

Bij Baas Verpakkingen vindt u een zeer ruim assortiment servetten. Servetten kleden uw tafel niet alleen mooi aan, ze kunnen bij elke maaltijd goed worden gebruikt. Of u nu een foodkraam heeft en servetten moet weggeven bij een snack of een luxe kerstservet tijdens het Kerstdiner. Bekijk online ons aanbod servetten en maak gebruik van diverse staffelkortingen bij afnames in grote aantallen!


Goedkope servetten

U vindt in onze webshop diverse goedkope servetten aangeboden. Handig voor het meegeven bij snacks en andere lekkernijen. Deze budget servetten zijn veelal 1-laags maar prima geschikt voor eenmalig gebruik. De budget servetten zijn verkrijgbaar in het wit of in een biologisch bruine kraftkleur. Budget servetten zijn verkrijgbaar in de standaard 33x33 cm en in 39x39cm, zowel bedrukt als onbedrukt.

Luxe servetten

Het aanbod luxere servetten is vooral van het merk Tork en Duni. Deze A-merken op het gebied van kwaliteitspapier bieden zeer zachte servetten aan voor verschillende gelegenheden. De luxe servetten van Tork zijn gemaakt van FSC papier en dragen ook een Ecolabel. Zo heeft u niet alleen kwaliteit maar ook een verantwoord alternatief. Luxere servetten zijn verkrijgbaar in 24x24cm, 33x33cm en 39x39cm.

Gelegenheidsservetten

Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij Baas Verpakkingen diverse soorten servetten vinden. Voor de feestdagen hebben wij een ruim assortiment kerstservetten. Kerstservetten zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Gerelateerde groepen