Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Slagersfolie kopen?

Bestel slagersfolie direct uit de webshop bij Baas Verpakkingen. Slagersfolie (of slagers plastic) is onmisbaar in elke slagerij, supermarkt maar ook in bakkerijen. Het wordt gebruikt voor het afdekken, omwikkelen en beschermen van etenswaren. Het beschermd tegen vocht, stof en ander vuil.

Slagersfolie is gemaakt van LDPE plastic en van een lichte, dunne kwaliteit gemaakt. De rollen slagersfolie zijn 30 cm breed en geperforeerd om de 24 centimeter. Zo heeft u altijd hetzelfde, juiste formaat folie. Slagersfolie is niet statisch en kleeft niet. Profiteer bij grotere aantallen van interessante kortingen.

Photo of description

Verpakking: 1 Rol
Artikelcode: V116778
Op voorraad
€ 3,96

Gerelateerde groepen

Slagersfolie op rol 

De slagersfolie van Baas Verpakkingen wordt geleverd op rol. Doordat slagersrollen niet kleven aan het voedsel, is dit een van de populairste verpakkingen voor slagerijen. De standaard rollen bestaan uit 10 vellen met een grootte van 24x30cm. Er zit dus in totaal 240 meter aan folie op de rol. Dit formaat is een industriestandaard bij slagers. Bekijk voor meer verpakkingsmateriaal slagerij ook eens bij onze topsealfolie op rol

Slagersfolie kopen bij de groothandel

Bestel uw slagersrollen voordelig uit voorraad bij verpakkingen groothandel Baas Verpakkingen. Naast voordelige groothandelsprijzen krijgt u bij ons al korting vanaf de aankoop van 10 rollen. Vanaf 50 rollen loopt de korting op tot ruim 14%! Bestel bovendien op werkdagen voor 14:00 en wij verzenden nog dezelfde dag! Zo heeft u uw slagers verpakkingen altijd tijdig in huis.