Dubbelzijdig tape kopen?

Op zoek naar dubbelzijdig tape? Baas Verpakkingen biedt een divers assortiment dubbelzijdig tape aan in diverse formaten. Het dubbelzijdige tape van Baas Verpakkingen bieden een zeer hoge kleefkracht. Het dubbelzijdige tape bestaat uit een lijmlaag met een drager. Bij het gebruik blijft enkel de lijmlaag(solvent) achter waardoor de producten dicht op elkaar zitten. De lijmlaag aan beide zijden is zeer sterk.


Het dubbelzijdige tape van Baas Verpakkingen is erg sterk en kan dus niet worden afgescheurd. Gebruik hiervoor een schaar of eventueel een mesje. Wanneer u transfer tape intensief gebruikt adviseren wij gebruik te maken van een dispenser.

Dubbelzijdig tape bij Baas verpakkingen is er in diverse breedten maar ook verschillende soorten. Dit bestaat uit standaard dubbelzijdig tape en foam tape. Foam tape is tape met een laag foam tussen de plakranden. Deze extra sterke dubbelzijdige tape wordt gebruikt voor de zwaardere klussen. Bestel dubbelzijdig tape gemakkelijk in de webshop en profiteer van bulk prijzen.

Gerelateerde groepen

Nee, alleen de tranfer tape rollen kunnen gebruikt worden in de dispenser. Voor de overige rollen adviseren wij een scherpe schaar.

Foam tape wordt veel gebruikt voor de zwaardere klussen. Het is een tapesoort dat gebruikt worden voor de het ophangen van bijvoorbeeld spiegels. Dit wordt afgeraden te doen met ‘normaal’ dubbelzijdig tape in verband met de plakkracht.