Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Topsealfolie kopen?

Topsealfolie koopt u op rol bij verpakkingsgroothandel Baas Verpakkingen. Op bestelling leveren wij diverse formaten en kwaliteiten topsealfolie. Topsealfolie wordt gebruikt in combinatie met menubakjes voor het luchtdicht afsluiten van menubakjes. Zoekt u een kwalitatief goed sluitfolie voor uw menubakjes? Bestel dan voordelig uw rollen folie in de webshop.

Photo of description

Verpakking: 1 Rol
Artikelcode: G5291021
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 32,60

Photo of description

Verpakking: 1 Rol
Artikelcode: G5291020
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 29,10

Photo of description

Verpakking: 2 Rol
Artikelcode: G5291011
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 91,35

Photo of description

Verpakking: 2 Rol
Artikelcode: G5291012
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 52,50

Photo of description

Verpakking: 2 Rol
Artikelcode: G5291010
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 88,98

Topsealfolie: de nummer één beschermer van voedingswaren

Ben je op zoek naar een veelzijdige verpakkingsoplossing die zowel sterk als flexibel is? Dan is PA/PE folie, ook bekend als topsealfolie, precies wat je nodig hebt. Deze folie is een uitstekende keuze voor iedereen in de voedselverwerkende industrie, van kleine ambachtelijke bedrijven tot grote productiefaciliteiten. PA/PE folie wordt veel gebruikt in supermarkten, slagerijen en delicatessenzaken, vooral voor het verpakken van verse producten zoals vlees, kaas en vis. Bekijk hiervoor ook eens onze speciale slagersfolie, die vaak in combinatie wordt gebruikt.

Wat is PA/PE folie precies?

PA/PE staat voor Polyamide/Polyethyleen, een combinatie van materialen die in de verpakkingsindustrie wordt gebruikt om hun sterke en complementaire eigenschappen. Polyamide (PA), beter bekend als nylon, is een materiaal dat bekend staat om zijn hoge treksterkte en uitstekende barrière-eigenschappen tegen zuurstof en geuren. Dit maakt het ideaal voor het behoud van de versheid van producten. Aan de andere kant biedt Polyethyleen (PE) een goede barrière tegen vocht en is het zeer flexibel en scheurbestendig. Deze combinatie van PA en PE in folie zorgt voor een verpakking die niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook uitstekende bescherming biedt voor een breed scala aan producten, met name voedingsmiddelen. Door deze unieke combinatie is PA/PE folie een favoriet in de voedselverwerkende industrie.

Bescherm uw etenswaren beter met topsealfolie

Topsealfolie leent zich uitermate goed als bescherming voor voedsel. De combinatie van PA/PE (polyamide/polyethyleen) biedt namelijk uitstekende barrière-eigenschappen, waarmee uw producten uitermate goed beschermd zijn tegen de elementen. Het beschermt tegen zuurstof, geur en licht, wat de versheid en houdbaarheid van uw producten aanzienlijk verlengt.  

De voordelen van seal folie

  • Bestand tegen scheuren en lekken, dus geen voedselverspilling
  • Veelzijdig: of u nu vers vlees, vis, kant-en-klaar maaltijden, of salades verpakt: seal folie biedt altijd de beste bescherming
  • Voedselveilig: ons topsealfolie kan zonder problemen in aanraking komen met voedsel
  • Door het heldere, transparante folie is de inhoud van de bak altijd zichtbaar.
  • Uitstekende lasbaarheid: PA/PE folie heeft uitstekende laseigenschappen, wat betekent dat het een sterke, luchtdichte afdichting kan creëren die helpt om de versheid van het product te behouden.

Onderdeel van een totaal assortiment foodverpakkingen

De topsealfolie van Baas Verpakkingen is een onderdeel van een groot assortiment foodverpakkingen. Het wordt veel gebruikt voor het luchtdicht afsluiten van menubakken en plastic bakjes om voedsel een veel langere houdbaarheid te geven en zo verspilling tegen te gaan. Daarom is het ook een populaire en zeer veel gebruikte horeca verpakking

Topseal folie rol bestellen? Binnen enkele werkdagen geleverd

Klaar om een seal folie rol te bestellen? Onze topsealfolie heeft u al binnen enkele werkdagen in huis! Bestel gemakkelijk online bij verpakkingen groothandel Baas Verpakkingen en profiteer van voordelige groothandelsprijzen in combinatie met gratis verzending bij een order van meer dan €100,- (exclusief BTW).

Gerelateerde groepen