Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Stofmaskers

De meest voorkomende stofmaskers hebben wij standaard in voorraad. In groot verpakking of in blisters. Inzetbaar tegen stofdeeltjes van 10 tot 50 keer de grenswaarde. Allen typen zijn voorzien van een uitademventiel en zijn comfortabel te dragen.

Photo of description

Verpakking: 50 Maskers
Artikelcode: V690350
Op voorraad
€ 3,95

Stofmaskers: Adem Fris, Werk Veilig

Naast onze uitgebreide beschermingslijn met veiligheidshelmen, oordoppen, werkhandschoenen, en veiligheidsbrillen introduceren wij onze hoogwaardige stofmaskers. Ontworpen om de ademhaling te beschermen tegen stofdeeltjes en andere schadelijke deeltjes, bieden onze stofmaskers een essentiële laag van bescherming voor diverse werkzaamheden.

Belang van Stofmaskers:

Ademhalingsbescherming: Stofmaskers zijn cruciaal om de luchtwegen te beschermen tegen fijne deeltjes in de lucht, zoals stof, pollen en andere verontreinigingen. Ze verminderen het risico op ademhalingsproblemen en allergieën.

Veilig Werken: In bouw- en renovatieomgevingen, evenals in industrieën waar stof een veelvoorkomend bijproduct is, zijn stofmaskers essentieel om de gezondheid van werknemers te waarborgen en veilig werken mogelijk te maken.

Comfortabel Dragen: Onze stofmaskers zijn ontworpen voor comfortabel dragen gedurende langere periodes. Ze zijn lichtgewicht, voorzien van verstelbare neusbruggen en elastische banden voor een goede pasvorm.

Onze Stofmaskers Collectie:

Partikelfiltratie: Onze stofmaskers bieden effectieve partikelfiltratie, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen, van stofbeheersing tot bescherming tegen fijnstof.

Wegwerpopties: Voor extra gemak bieden we wegwerp stofmaskers, zodat je ze eenvoudig kunt vervangen na gebruik in stoffige omgevingen.

Herbruikbare Opties: Milieubewust? Onze herbruikbare stofmaskers zijn wasbaar en kunnen meerdere keren worden gebruikt, waardoor ze zowel effectief als duurzaam zijn.

Milieubewuste Opties:

Wij begrijpen het belang van milieuvriendelijke keuzes. Onze herbruikbare stofmaskers verminderen de hoeveelheid afval en dragen bij aan een duurzamere toekomst.

Stofmaskers voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Bestel uw stofmaskers op werkdagen voor 14:00 bij verpakkingsmateriaal groothandel Baas Verpakkingen en wij verzenden uw bestelling dezelfde dag nog. Zo heeft u de stofmaskers altijd snel in huis.

Gerelateerde groepen