Tape dispensers kopen?

Uw tape gemakkelijk afrollen? Dit gaat natuurlijk het meest gemakkelijk met een tape dispensers. Bij Baas Verpakkingen in de webshop vindt u een breed scala aan tape dispensers. Zowel voor standaard 50/66 tape, als voor zakkensluittape, vindt u diverse soorten tapedispensers. Gebruik een tapedispenser om snel en professioneel uw dozen te sluiten. Nooit meer het begin zoeken of tape dat aan elkaar blijft plakken. Last van herrie bij het afrollen? Kies een low-loise tape dispenser om het aangenamer te maken.


Tape dispensers

Tape dispensers van Baas Verpakkingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. U vindt in onze webshop standaard, voordelige tapedispensers. Uiteraard voor de luidere tape soorten kunt u kiezen voor een low-noise tape dispenser. Ook voor het plakken van Bonus Tape leveren we uit voorraad dispensers. Advies nodig bij het maken van een keuze? Neem contact met ons op.

Zakkensluiters

U vindt in onze webshop diverse zakkensluiters. Al deze zakkensluiters zijn voorzien van een klein mesje voor het gemakkelijk afsnijden van overtollig plastic. Werkt u veel met water in de omgeving? Maak de keuze voor de RVS zakkensluiter. Ook vindt u bij ons een zakkensluiter voor tape met papier. Deze zakken zullen net even gemakkelijker open te maken zijn door de klant. Meer informatie nodig over zakkensluiter? Neem contact met ons op.

Dubbelzijdig tape dispenser

Op zoek naar een dispenser voor dubbelzijdig transfer tape? In ons assortiment vindt u uit voorraad een transfer tape pistool. Deze tapedispenser vergemakkelijkt het aanbrengen van dubbelzijdig tape. Geen geknoei meer met scharen en mesjes met deze functionele tapedispenser!

Gerelateerde groepen

Ja. Het doorvoeren van het tape kan wel per tapedispenser verschillen.

Nee, alleen de tranfer tape rollen kunnen gebruikt worden in de dispenser. Voor de overige rollen adviseren wij een scherpe schaar.