Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Courantdruk kopen?

Bent u op zoek naar een veelzijdige en kosteneffectieve oplossing voor uw verpakkingsbehoeften? Dan is courantdruk van Baas Verpakkingen precies wat u nodig heeft. Courantdruk is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook ideaal voor een scala aan toepassingen, waaronder het warmhouden van etenswaren zoals veel Chinese restaurants doen.

Photo of description

Verpakking: 10 Kilo
Artikelcode: V331193
Op voorraad
€ 21,00

Gerelateerde groepen

Voordelen van courantdruk

Courantdruk, bekend om zijn isolerende eigenschappen, is perfect voor het verpakken en beschermen van producten. Het is flexibel, absorberend, en biedt uitstekende bescherming tegen stoten en krassen. Bovendien draagt het gebruik van courantdruk bij aan duurzaamheid door recycling van materialen.

Veelzijdigheid en duurzaamheid

Een groot voordeel van courantdruk is de veelzijdigheid. Het kan worden gebruikt voor het verpakken van fragiele voorwerpen, als opvulmateriaal in dozen, en zelfs voor het warmhouden van etenswaren. Onze courantdruk is niet alleen praktisch, maar ook een stap in de richting van een duurzamere wereld.

Bedrukken van courantdruk

Bij Baas Verpakkingen bieden we ook de mogelijkheid om uw courantdruk te bedrukken. Dit biedt een unieke kans om uw merk te promoten en uw verpakking een persoonlijk tintje te geven. Voor meer informatie over het bedrukken van courantdruk, neem contact met ons op voor meer informatie.

Bestellen met korting

Profiteer nu van hoge staffelkortingen: ontvang tot 11.9% korting per 10 dozen á 10 kilo. Dit is een uitstekende kans om in te slaan op courantdruk tegen groothandelsprijzen. Onze courantdruk is niet alleen economisch, maar ook een duurzame keuze.

Courantdruk voor 14:00 besteld, vandaag verzonden

Bij groothandel verpakkingen Baas Verpakkingen begrijpen we het belang van snelle levering. Daarom, als u uw bestelling voor 14:00 plaatst, verzenden we uw courantdruk nog dezelfde dag. Bovendien, bij bestellingen boven de €100,- (ex. BTW) is de verzending gratis. Dit maakt het kopen van courantdruk bij Baas Verpakkingen niet alleen gemakkelijk en snel, maar ook voordelig.

Kies voor Baas Verpakkingen voor al uw verpakkingsbehoeften en ervaar de kwaliteit en service die ons onderscheidt. Bestel uw courantdruk vandaag nog en profiteer van onze snelle verzending en uitstekende kortingen.