Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Beoordeeld met een 4,5
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Kipzakken kopen?

Zoekt u naar de perfecte oplossing om uw kipproducten smakelijk en warm te houden voor uw klanten? Baas Verpakkingen biedt u kwalitatieve kipzakken, ideaal voor zowel halve als hele kippen. Onze kipzakken en viszakken zijn vervaardigd om de versheid en warmte van uw producten te behouden, terwijl ze tegelijkertijd een professionele uitstraling geven.

Photo of description

1/1 Kipzak papier/pe 17cm x 8cm x 35cm Vers en Lekker

Verpakking: 500 Zakken
Artikelcode: G1281031
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 45,10

Photo of description

Viszak papier/alu 13cm x 8cm x 28cm enjoy fish

Verpakking: 1000 Zakken
Artikelcode: G2230002
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 118,25

Photo of description

1/2 Kipzak papier/pe 13cm x 8cm x 29cm Vers en Lekker

Verpakking: 500 Zakken
Artikelcode: G1281030
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 39,74

Photo of description

Viszak papier/alu 10.5cm x 6cm x 23cm enjoy fish

Verpakking: 1000 Zakken
Artikelcode: G2230001
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 83,75

Photo of description

Kipzak papier/pe 11cm x 6cm x 23cm Vers en Lekker

Verpakking: 500 Zakken
Artikelcode: G1281033
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 40,50

Photo of description

1/2 Kipzak papier/pe 17cm x 8cm x 29cm vers en lekker

Verpakking: 500 Zakken
Artikelcode: G1281036
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 46,90

Photo of description

Spareribzak papier/pe 18cm x 8cm x 45cm bon appetit

Verpakking: 500 Zakken
Artikelcode: G1281003
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 62,55

Photo of description

1/2 Kipzak papier/pe 13cm x 8cm x 29cm vers en lekker

Verpakking: 500 Zakken
Artikelcode: G1281038
Levertijd 1-5 werkdagen
€ 45,90

Gerelateerde groepen

Warmhoudzakken: essentieel voor kwaliteit

Onze warmhoudzakken zijn ontworpen om de temperatuur van uw kipproducten optimaal te houden. Dit zorgt ervoor dat uw klanten altijd kunnen genieten van heerlijk warme en sappige kip, zoals het hoort. De aluminium coating biedt een uitermate goede barrière die verse kippetjes lekker lang warm houdt. 

Gecoate zakken: duurzaamheid en stevigheid

Baas Verpakkingen biedt ook gecoate zakken, die extra stevigheid en bescherming bieden. Deze zakken zijn ideaal voor het vervoeren en bewaren van uw kipproducten, terwijl ze ook nog eens milieuvriendelijk zijn.

Gevoerde zakken: extra bescherming voor uw producten

Onze gevoerde zakken zorgen voor een extra laag bescherming, waardoor de kwaliteit van uw kipproducten nog langer behouden blijft. Perfect voor take-away restaurants of voor het bewaren van uw producten.

Combineer met snackzakken

Naast kipzakken bieden wij ook een breed assortiment aan snackzakken, perfect voor het vervoeren van diverse snacks. Deze worden vaak in combinatie gekocht door horeca zaken.

Bedrukken van kipzakken en viszakken: maak het persoonlijk

Ja, u leest het goed! Bij Baas Verpakkingen heeft u de mogelijkheid om uw kipzakken en viszakken te laten bedrukken. Dit biedt een unieke kans om uw merk te versterken en uw producten op te laten vallen. Voor meer informatie, bezoek onze pagina over het bedrukken van kipzakken.

Gevoerde viszakken

Bij Baas Verpakkingen begrijpen we dat visproducten speciale zorg vereisen als het gaat om verpakking. Daarom bieden wij gevoerde viszakken aan, die een cruciale rol spelen in het behoud van de versheid en smaak van uw vis. Deze zakken zijn speciaal ontworpen om de delicatesse en integriteit van visproducten te behouden, van zeevruchten tot hele vissen.

Onze gevoerde viszakken zijn gemaakt met een extra laag isolatie, die helpt om de ideale temperatuur te handhaven. Dit is essentieel, niet alleen voor het behouden van de versheid, maar ook voor het garanderen van de voedselveiligheid. Deze zakken zijn ook sterk en duurzaam, waardoor ze bestand zijn tegen vocht en lekkage, twee veelvoorkomende uitdagingen bij het vervoeren van vis.

Het unieke ontwerp van onze gevoerde viszakken zorgt ook voor een aantrekkelijke presentatie. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten om aan uw specifieke behoeften te voldoen, of het nu gaat om kleine zeevruchten of grote vissen. Bovendien kunt u, net als bij onze kipzakken, kiezen voor een gepersonaliseerde bedrukking om uw merkidentiteit te versterken en uw producten te onderscheiden in de markt.

Bestellen met korting

Profiteer nu van onze groothandelsprijzen en ontvang tot wel 29.4% korting bij aankoop van 60 dozen kipzakken. Een uitgelezen kans om uw voorraad voordelig aan te vullen!

Gevoerde kipzakken en viszakken: altijd snel geleverd

Bestel uw kipzakken online bij verpakkingsmaterialen groothandel Baas Verpakkingen en ze we gaan direct voor u aan de slag. De levertijd van onze gevoerde kip- en viszakken is enkele werkdagen. Plus, geniet van gratis verzending bij bestellingen boven de €100,- (ex. BTW).

Bij Baas Verpakkingen begrijpen we dat de kwaliteit van uw verpakkingen een directe invloed heeft op de presentatie en de versheid van uw producten. Daarom streven we ernaar om u de beste kipzakken te bieden, die niet alleen functioneel zijn maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Bestel vandaag nog uw kipzakken en ervaar de kwaliteit en service van Baas Verpakkingen!