Puntzakken kopen?

Puntzakken vindt u bij Baas Verpakkingen. Puntzakken worden op allerlei manieren gebruikt voor het verpakken van voedingswaren. U heeft onder andere keuze uit plastic puntzakjes of papieren puntzakken. De puntzakken van Baas Verpakkingen zijn direct uit voorraad leverbaar.


Plastic puntzakjes kopen

Plastic puntzakken zijn ideaal voor het verpakken van snoep- of dropmixen. Ze worden dan ook wel snoep puntzakjes genoemd. Perfect voor in de snoepwinkel, op de markt of in de bioscoop. Laat de klanten gemakkelijk hun zak volscheppen! Heeft u liever niet dat klanten zelf het snoepgoed aanraken? Of heeft u te maken met een hoge doorloopsnelheid in de winkel? Deze pp puntzakjes lenen zich uitstekend voor het zelf samenstellen van kant-en-klare snoep pakketten.

De PP puntzakken zijn van glashelder en stevig polyprop materiaal gemaakt voor een mooie presentatie van het snoepgoed. U vindt puntzakjes voor snoep volledig blanco of met een vrolijk, herkenbaar dessin. Bijvoorbeeld het klassieke rood/gele fiësta dessin, wat in bijna iedere snoepwinkel te vinden is. De kleuren zijn zowel boven als onderaan de puntzakjes gedrukt waardoor de inhoud goed zichtbaar blijft maar u toch een feestelijke uitstraling meegeeft aan uw product. Bekijk de diverse formaten, zowel bedrukt als onbedrukt, en bestel gemakkelijk per 1.000 stuks in onze webshop.

Onze plastic puntzakjes zijn gemaakt van PP (polypropyleen). Puntzakjes van plastic hebben als eigenschap dat het kraakhelder is en dus bent u verzekerd van transparante puntzakjes waarvan de inhoud goed zichtbaar is. Polyprop is tevens stevig en zal dus niet scheuren, ongeacht het gewicht dat in de zak wordt geschept. Uiteraard is PP een voedselveilig verpakkingsmateriaal en is het geen enkel probleem om voedingswaren in dit materiaal te verpakken.

Papieren puntzakken bestellen

Papieren puntzakjes koopt u gemakkelijk in onze webshop. Bij Baas Verpakkingen vindt u een divers assortiment papieren puntzakken. Zowel bruine kraft puntzakken voor het verpakken van snoepgoed of dropmixen. Deze zakken geven een mooie authentieke look. Leuk voor ‘oud hollands snoepgoed’, zoals authentieke dropjes.

De witte kraft puntzakken zijn goed te gebruiken als patatzakjes. Deze vetvrije puntzakken zijn ingelegd met een coating om ook vette producten goed te kunnen verpakken. Deze coating staat bekend als ersatz en is een veelgebruikt materiaal voor vette producten van bijvoorbeeld snackbars of restaurants. De frietzakjes zijn verkrijgbaar in diverse formaten en direct uit voorraad leverbaar!

U bestelt natronkraft puntzakken met of zonder ersatz laagje per 10 kilo. Voor het formaat 21 x 21cm geldt dat er ±3700 papieren puntzakjes in een doos zitten. Voor het formaat 26 x 26cm zijn dit ±2500 puntzakjes

Kartonnen puntzakken voor friet

Bestel gemakkelijk friet puntzakken in de webshop van Baas Verpakkingen. Deze stevige kartonnen puntzakjes, ook wel kartonnen patatzakjes genoemd, hebben een gemakkelijk uitvouwbaar sausvakje aan de bovenzijde. Ideaal voor een patatje mayo of oorlog! Bestel de kartonnen puntzakken al per 50 stuk en profiteer van de snelle levering!

Gerelateerde groepen

Helaas niet. Patat is een zeer vet product en niet alle zakken zijn voorzien van een vetvrije coating. Van de zakken in ons assortiment kan patat wel in de witte amazing food puntzakken en de bruine kartonnen puntzakken met sausvakje. De bruine papieren puntzakken worden vooral veel gebruikt voor het verpakken van snoep.