Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Slagerij verpakkingen kopen? Verpakkingen voor vlees.

Slagerij verpakkingen zijn onmisbaar voor iedere slager. Ontdek ons assortiment met onder andere plastic bakjes, vacuümzakken, rekfolie, winkelbenodigdheden en facilitaire artikelen. 

Houdt vlees lang vers met vacuumzakken

Vacuumzakken zijn uitermate geschikt om vleeswaren langer vers te houden of te bewaren in de vriezer. Deze stevige plastic zakken (90 micron) scheuren niet snel en zijn gemaakt om lang mee te gaan. Uiteraard zijn de vacuümzakken van Baas Verpakkingen 100% voedselveilig. 

Als u de zakken nog wilt coderen voordat deze de vriezer in gaan, wordt aangeraden om etiketten op rol te gebruiken. Deze blijven goed plakken en zijn door de felle kleuren duidelijk zichtbaar.  

Populaire slagerij verpakkingen 

In de slagerij is een aantal verpakkingsmaterialen al jaren zeer populair. Denk bijvoorbeeld aan rekfolie om snel en eenvoudig te kunnen werken en voedsel lang vers te houden. 

Een slagersrol is een dunne rol plastic voor u op maat gemaakt. De standaardformaten van deze rol zijn 30 cm breed en ze zijn om de 24 cm geperforeerd. Het grote voordeel is dat de rol niet statisch is of kleeft. 

Ook vleeswarenschaaltjes mogen natuurlijk niet ontbreken als slagerij verpakking. Deze worden dan ook veel gebruikt voor het verpakken van bijvoorbeeld verse broodjes. Papieren servetten horen daar uiteraard bij. 

Verpakkingen voor vlees

De slagerij verpakkingen van Baas Verpakkingen zijn speciale verpakkingen voor vlees. Ontdek ons assortiment vleesverpakkingen, waaronder topsealfolie, vleeswarenschaaltjes, slagersrollen, rekfolie, filetbakjes en vacuümzakken.

Filetbakjes en saladebakjes 

Plastic bakjes voor de filet américain of bijvoorbeeld beenham salade vindt u ook bij ons in de webshop. Maaltijdbakken worden ook vaak gebruikt in slagerijen om netjes te presenteren in de toonbank en gemakkelijk te kunnen verkopen. U vindt de plastic of aluminium maaltijdbakken uiteraard met bijbehorende plastic deksels in onze webshop.

Hygiënisch werken in de slagerij

Om hygiënisch te kunnen werken is het belangrijk dat er voldoende aandacht wordt besteed aan de persoonlijke hygiëne. Wegwerphandschoenen helpen tegen bacteriën die worden overgedragen vanaf de handen. Haarnetjes voorkomen dat haren in de voedingswaren terechtkomen, terwijl u verzekerd bent van een schoon pak met onze wegwerpschorten

Tip: maak uw werkplek snel schoon met poetsrollen van een hoge kwaliteit. U vindt bij Baas Verpakkingen zowel huismerk als het kwalitatieve A-merk Tork poetsrollen. 

Kleedt de toonbank mooi aan 

Na het verwerken van de voedingswaren is het tijd om deze te gaan verkopen. Om prijzen duidelijk te communiceren worden prijskaarthouders veel gebruikt. Deze standaarden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en ook de bijbehorende prijskaarten zijn verkrijgbaar in de corresponderende maten. Een andere populaire manier om artikelen te coderen of beprijzen is het gebruik van prijstangen in combinatie met permanente etiketten.