Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Industriële verpakkingen kopen?

Industriële verpakkingen koopt u voordelig bij Baas Verpakkingen. We hebben de populairste verzend- en beschermingsmaterialen uit ons industriële assortiment voor u verzameld. Ook facilitaire benodigdheden in de industrie zoals poetsrollen, koffiebekers en printpapier vindt u hier. 

Industriële verpakkingen: extra robuust 

In de (zware) industrie wordt vaak veel gevraagd van een verpakking. Verpakkingen voor industriële toepassingen moeten stevig zijn, niet scheuren en ook nog eens veel gewicht kunnen dragen. 

Voor het verpakken van grote voorwerpen zoals motorblokken kunt u het beste gebruik maken van een dubbelgolf palletdoos. Deze grote dozen met het formaat 80 x 60 x 60cm zijn uitermate geschikt voor de opslag en het transport van zeer grote en zware artikelen. Dit is ook precies het formaat van een Europallet, zodat uw doos altijd perfect op de pallet past.

Vergeet niet bij het bestellen van uw kartonnen dozen direct verpakkingstape mee te bestellen. Zonder tape kunt u namelijk geen dozen sluiten en daarom adviseren wij altijd tape te gebruiken in combinatie met uw kartonnen dozen.

De populairste industriële verpakkingen

Op zoek naar kwalitatief hoogwaarde industriële verpakkingen tegen een scherpe prijs? Bestel verpakkingen voor de industrie dan bij Baas Verpakkingen. Met onze jarenlange ervaring in de verpakkingsindustrie weten we als geen ander welke industriële verpakkingen populair zijn en waarom. Hierbij een greep uit ons assortiment verpakkingen voor de industrie:

 • Kartonnen dozen
 • Verpakkingstape
 • Stretchfolie (hand- en machinerollen)
 • Omsnoeringsband
 • Hoekprofielen
 • Pallethoezen
 • Poetsrollen

Bescherm uw waardevolle producten met de industriële verpakkingen van Baas 

In de industrie rolt de productie vaak van de lopende band af. Het is essentieel om uw waardevolle producten goed te beschermen. Daar zijn de industriële verpakkingen van Baas uitermate geschikt voor. 

Kwetsbare materialen zoals RVS kunt u bijvoorbeeld goed beschermen met schuimfolie. Dit voorkomt krassen op gevoelige oppervlakken. 

Breekbare producten pakt u veilig in met onze luchtkussenfolie op rol. De noppenfolie is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kwaliteiten, zodat u altijd de perfecte bubbelfolie voor uw product kunt gebruiken. Als toevoeging op ons assortiment industriële verpakkingen biedt Baas Verpakkingen ook speciale luchtkussenfolies zoals gerecycled (groen) en antistatisch (roze) noppenfolie.

Professioneel pallets stabiliseren 

In de industrie worden veel pallets geladen en ingepakt. De industriële verpakkingen van Baas Verpakkingen helpen u bij het efficiënter werken in het magazijn. Daarom vindt u in onze webshop alles wat u nodig heeft voor palletstabilisatie. Een populaire methode om pallets te omwikkelen is het gebruik van palletfolie. Stretchfolie koopt u bij ons zowel in handrollen als machinerollen

Voor extra stabilisatie raden wij hoekprofielen en omsnoeringsband aan. Ook voor deze hulpmiddelen vindt u bij ons een ruim assortiment zodat uw pallets altijd perfect ingepakt de deur uit gaan. 

Industriële verpakkingen bestellen met korting

Industriële verpakkingen zijn voor veel bedrijven een must-have waar u liever niet teveel geld aan uitgeeft. Daarom bieden we voor onze klanten aantrekkelijke staffelkortingen bij grotere afnames. 

Totaalpakket industrie

 

Bent u op zoek naar een volledig pakket industriële verpakkingen? Vraag ons dan gerust naar een gerichte offerte waarin we het hele pakket aanbieden. Bel ons via 0229-214050 of stuur een e-mail naar [email protected], we reageren altijd snel!

Snelle levertijden

Bij Baas Verpakkingen hanteren we snelle levertijden, waardoor u nooit zonder industriële verpakkingen komt te zitten. Wij adviseren om op tijd te bestellen, maar als u het een keer vergeet, leveren wij snel. Voor artikelen op voorraad geldt: voor 14:00 besteld, vandaag verzonden. Op de overige producten zit een korte levertijd van maximaal een werkweek. Een uitzondering zijn natuurlijk bedrukte verpakkingen, hiervan bedraagt de levertijd vaak enkele weken. 

Hierom bestel je bij Baas Verpakkingen

Baas Verpakkingen is al sinds 1937 dé vertrouwde groothandel op het gebied van verpakkingen. We leveren al jaren industriële verpakkingen aan de industrie en grote magazijnen. Nog niet overtuigd door onze ervaring? Hier zijn nog meer redenen om jouw golfkarton te bestellen bij Baas: 

 

 • Snelle levertijden (uit voorraad voor 14:00 besteld, vandaag verzonden)
 • Hoge staffelkortingen en groothandelsprijzen
 • Vaste klanten kunnen op factuur kopen
 • U heeft altijd persoonlijk contact en korte lijntjes met één van onze medewerkers
 • We denken graag mee over uw volledige verpakkingslijn

Industriële verpakkingen bestellen bij de groothandel

Klaar om uw industriële verpakkingen online te bestellen? Bestel ze eenvoudig en snel bij dé vertrouwde verpakkingsmaterialen groothandel Baas Verpakkingen. Wees verzekerd van snelle levering in combinatie met hoge staffelkortingen bij grote afnames. Bovendien versturen wij uw bestelling al gratis vanaf het lage orderbedrag van slechts €100,- (ex. BTW).