Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Transport verpakkingen kopen? Bestel bij de groothandel.

Transport verpakkingen zijn onmisbaar voor iedere (inter)nationale vervoerder. Kies uit ons ruime assortiment transport- en beschermingsmaterialen en profiteer van bulkvoordeel bij aanschaf van grote aantallen transportverpakkingen. 

Transportverpakkingen: essentieel voor vervoerders 

Zonder transportverpakkingen zou er veel breuk zijn tijdens het vervoer van goederen. Om te voorkomen dat uw waardevolle zendingen beschadigd raken, maakt u gebruik van de transportverpakkingen van Baas. Zo weet u zeker dat uw producten heel aankomen bij de ontvanger. 

Alle soorten transport verpakkingen online kopen

Bij Baas Verpakkingen kunt u alle soorten transport verpakkingen kopen om een veilige en vlotte levering te garanderen. In ons uitgebreide assortiment vindt u andere: 

  • Dozen
  • Verpakkingstape
  • Folies, zoals stretchfolie, noppenfolie en schuimfolie
  • Opvulmaterialen
  • Beschermingsmaterialen zoals omsnoeringsband, hoeklatten en pallethoezen

Benieuwd welke goed aansluiten bij uw situatie? Lees dan verder.

Beschermingsmaterialen: perfect voor transport 

Waardevolle vrachten beschermen begint natuurlijk met het kiezen voor goede, kwalitatieve beschermingsmaterialen. Golfkarton op rol wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in de transportsector om trailers met vers vrachten te isoleren, maar ook als tussenlegvel op pallets. 

Kwetsbare producten beschermt u het beste met schuimfolie of noppenfolie. Deze beschermingsmaterialen zijn uitermate geschikt om breekbare of gevoelige artikelen te beschermen tijdens transport.

Pallets professioneel inpakken

Palletstabilisatie is heel belangrijk om uw vrachten veilig te verzenden. Nadat de kartonnen dozen zorgvuldig zijn opgestapeld, kunt u deze steviger vastzetten door gebruik te maken van hoekprofielen. De kartonnen hoekprofielen kunt u het beste tijdelijk vastzetten met een goede verpakkingstape, zodat deze op hun plek blijven zitten. 

Wanneer u klaar bent met het plaatsen van de hoekprofielen, omwikkelt u de pallet met stretchfolie. Deze stevige folie zorgt ervoor dat de dozen en hoekprofielen op hun plaats blijven zitten. Voor vervoerders die gebruik maken van palletwikkelaars biedt Baas Verpakkingen ook een uitgebreid assortiment machinefolie

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van diverse kwaliteiten omsnoeringsband waarmee u de lading nog steviger kunt vastzetten. 

Vergeet niet om direct paklijstenveloppen met daarin de pakbon op uw pallet te plakken. Zo is de inhoud van de zending voor de ontvanger direct duidelijk en kan deze snel beginnen met het verwerken van de binnenkomende vracht.

Pallets stofvrij houden

Pallethoezen zijn uitermate geschikt als beschermingsmiddel. Deze stevige LDPE vellen zijn afgestemd op de specifieke palletformaten die u gebruikt. Pallethoezen zijn zeer eenvoudig in gebruik en hoeft u alleen maar over de pallet heen te plaatsen. Uw pallet is na het plaatsen van de hoes beter beschermd tegen stof en spatwater. 

Waarom transportverpakkingen van Baas Verpakkingen kopen?

Met de transport verpakkingen van Baas Verpakkingen bent u verzekerd van stevig gestabiliseerde pallets en een veilig ingepakte zending. Tientallen (regionale) transportbedrijven vertrouwen al jarenlang op ons uitgebreide assortiment transportverpakkingen. Ontdek zelf ons ruime assortiment transport verpakkingen en bestel uw transportbenodigdheden eenvoudig online in de webshop. 

Snelle levering

Transportverpakkingen zijn essentieel voor iedere vervoerder, of het nu gaat om grote of kleine transporten. Bestel online bij Baas Verpakkingen en u heeft uw bestelling binnen maximaal enkele werkdagen in huis. Verzending is bovendien gratis vanaf €100,-.