Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Winkelbenodigdheden kopen? Bekijk snel het ruime aanbod.

Alles wat u nodig heeft voor uw winkel vindt u bij Baas Verpakkingen. Van papieren tasjes tot cadeaubonnen en van prijssystemen tot kassarollen: bestel winkelbenodigdheden eenvoudig en voordelig online in onze webshop. Bekijk snel het aanbod!

Cadeauverpakkingen: het ultieme geschenk 

In de detailhandel is het heel gebruikelijk om producten na verkoop extra sfeer mee te geven door ze in te pakken. Voor het inpakken van cadeautjes is het cadeaupapier van Baas Verpakkingen uitermate geschikt. Koop uw cadeaupapier bij de groothandel om te profiteren van voordelige rollen in combinatie met extra lengte: de rollen kunnen wel tot 250 meter cadeaupapier bevatten. 

Ondanks de grootte van deze rollen zijn deze zeer gemakkelijk in te passen in een rolhouder. Rolhouders zijn beschikbaar als staand model en ook wandbevestiging is mogelijk met de juiste klemmen en schroeven. Maak het uzelf helemaal makkelijk door een rolhouder met kartelmes te kiezen, zodat u het cadeaupapier gemakkelijk kunt afscheuren en snel door kunt werken. Vergeet niet het cadeautje dicht te plakken met plakband of een kwalitatieve verpakkingstape.

Terugkerende klanten met cadeaubonnen


Cadeaubonnen zijn super leuk om te geven en zorgen voor een goede klantenbinding. Klanten komen namelijk sneller terug naar uw winkel als zij een cadeaubon hebben en zijn dan ook vaak bereid om nog wat meer te kopen. 

Na aanschaf van de producten is het meegeven van een papieren tasje geen overbodige luxe. Kleed het leuk aan door een gekleurd papieren tasje te kiezen of kies voor de voordelige basic budget tasjes. Papieren tasjes bestelt u gemakkelijk mee in onze webshop.

Handig: beprijzen met hulpmiddelen

Er zijn in detailhandel veel manieren om een prijs te communiceren met de consument. Een aantal populaire en veelgebruikte hulpmiddelen hiervoor zijn bijvoorbeeld prijstangen met permanente of verwijderbare etiketten. 

Als u liever zelf de prijzen opschrijft zijn prijskaartjes met touwtje en kartonnen labels een ideaal hulpmiddel. Etiketten op rol zijn ook een zeer populair alternatief als prijskaartje. Door de verschillende kleuren van de etiketten kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk categoriseren in verschillende productgroepen. 

Voor grotere producten of acties kunt u ook gebruik maken van blanco prijskaarten. Als u gebruik maakt van A4, A5, of A6 prijskaartjes zijn prijskaarthouders altijd een goed idee. Deze zijn gemaakt van een helder, transparant acrylaat zodat uw prijskaarten altijd duidelijk zichtbaar zijn. 

Handige tip: beschrijf uw prijskaartjes met een watervaste stift zodat de prijs duidelijk zichtbaar is en lang zichtbaar blijft. 

Categoriseer uw kleine producten eenvoudig met gripzakjes

Als u veel kleine producten zoals naalden, speldjes of puzzelstukjes verkoopt, kan het handig zijn om uw producten te categoriseren in gripzakjes. Deze kleine plastic zakjes met ophanggat zijn uitermate geschikt en ook verkrijgbaar met schrijfvlak of als extra stevige uitvoering.

Reclameposters als ultiem communicatiemiddel 

Voorbedrukte reclameposters zijn perfect om in uw etalage op het raam te bevestigen. Zo zien mensen al van veraf dat u bijvoorbeeld een kortingsactie of sale heeft. Daarom zijn reclameposters ideaal om voorbijgaande passanten aan te trekken naar uw winkel en om te toveren in klant. Als aanvulling op de posters worden stoepborden veel gebruikt als communicatie met de buitenwereld.