Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Slijterij verpakkingen

Slijterij verpakkingen zoals fleszakken, flesdozen en geschenkverpakkingen koopt u voordelig online bij de groothandel. Ontdek ons ruime assortiment slijterij verpakkingen en creëer een onvergetelijke cadeauverpakking voor uw klant. 

Luxe verpakkingen voor kostbare flessen 

Wanneer u als slijterij flessen wijn of sterke drank verkoopt, wilt u dit uiteraard mooi presenteren. Bij Baas Verpakkingen vindt u alle hulpmiddelen om van uw geschenkverpakkingen een succes te maken. 

Diamantzakken zijn uitermate populair als slijterij verpakking. Door het kraakheldere plastic blijft de inhoud goed zichtbaar en zorgt u keer op keer voor een goed verzorgde flesverpakking. Fleszakken worden vaak gekocht in combinatie met de bijbehorende goudkartons. Deze stevige kartonnen rondjes zorgen voor een verstevigde bodem zodat de flessen goed op hun plek blijven zitten. 

U kunt uiteraard ook kiezen voor flesdozen, waar u tot wel 3 standaard wijnflessen tegelijkertijd in kunt verpakken. De flesdozen van Baas Verpakkingen zijn beschikbaar in een uitvoering voor 1, 2 of 3 flessen. 

Voor een nog luxere presentatie wordt ook wel gebruik gemaakt van houten fles kisten. Deze zijn beschikbaar voor 1 of 2 flessen, met schuifdeksel of vast deksel. Kies dus zelf wat de voorkeur heeft. 

Maak een onvergetelijk cadeaupakket

Een zorgvuldig samengesteld cadeaupakket verdient alleen de allermooiste verpakking. Met de kartonnen kisten en kartonnen manden van Baas Verpakkingen zit u daarvoor wel goed. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende dessins en formaten en hebben een natuurlijke uitstraling

In combinatie met ons kraakheldere cadeaufolie blijft de inhoud van uw pakket duidelijk zichtbaar. Maak het geschenk compleet door het te versieren met een mooi stukje krullint en een cadeausticker.

Als de inhoud van het cadeautje niet zichtbaar hoeft te zijn, raden wij aan om rollen cadeaupapier te gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar met veel verschillende prints en formaten.

Vul uw geschenkverpakking professioneel op

Het oog wil ook wat. Daarom is het belangrijk dat uw zorgvuldig geselecteerde pakketten mooi opgevuld worden. Houtwolpapierwol en sizzlepak zijn alle drie veel gebruikte opvulmaterialen voor geschenkverpakkingen. Bekijk ze gerust op onze webshop en ontdek welke van deze opvulmaterialen het beste bij uw slijterij past. 

Bind klanten met cadeaubonnen

Het uitgeven van cadeaubonnen is een goede methode om klanten aan uw slijterij te binden. Met een cadeaubon zijn mensen namelijk eerder geneigd terug te komen en ze geven daarbij vaak meer uit dan de waarde van de bon. Bekijk ook eens ons ruime assortiment cadeaubonnen met verschillende feestelijke prints. 

Bescherm uw gevoelige glaswerk met zijdevloei

Als u een mooi pakket maakt of losse glazen verkoopt is het soms noodzakelijk om deze extra te beschermen tegen krassen en breken. Daarvoor is zijdevloei een ideale oplossing. Bij Baas Verpakkingen koopt u de herkenbare witte zijdevloei, of met een mooi kleurtje, rechtstreeks uit voorraad in de webshop.