Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Horeca verpakkingen kopen?

Op zoek naar horeca verpakkingen voor uw restaurant, snackbar, B&B of hotel? Dan bent u bij Baas Verpakkingen aan het juiste adres. Ook voor al uw facilitaire benodigdheden en kantoorartikelen kunt u bij ons terecht. Op deze pagina vindt u de meeste populaire horeca benodigdheden van onze klanten. Bekijk snel het aanbod!

Papieren ersatz zakken: een populaire horeca verpakking

In de horeca wordt steeds vaker gebruikgemaakt van papieren zakken als verpakking. De papieren zakken van Baas Verpakkingen zijn ingelegd met een vetvrije ersatz laag en zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende varianten, zowel bedrukt als onbedrukt. 

Snackbars maken bijvoorbeeld veel gebruik van onze snackzakken met de opdruk ‘amazing food in this bag’. Doordat de zakken al bedrukt zijn, hoeft u zelf geen kosten te maken voor bedrukte papieren zakken. Toch liever een persoonlijke touch aan uw papieren zakjes? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. 

U vindt bij ons ook veel ersatz zakken in thema's zoals speciale, vetvrije viszakken en kipzakken die direct klaar zijn voor gebruik. 

Plastic bakjes: de meest gebruikte horeca verpakking 

Veruit de meest gebruikte horeca verpakkingen voor (take-away) restaurants zijn klassieke plastic bakjes. De plastic cups worden gebruikt in de meest diverse toepassingen, voor het verpakken van salade tot sauzen. 

Zo vindt u bij ons in het assortiment een uitgebreid aanbod sauscups. Verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zwart en transparant. Daarnaast vindt u deze kleine cups in populaire inhoudsmaten zoals 50, 80, 250 en 500ml. Uiteraard met een bijpassend plastic deksel

Natuurlijk wordt er in de horeca ook veel gebruikgemaakt van de populaire lekvrije plastic bakjes. Voor het verpakken van olijven bijvoorbeeld. De lekvrije bakjes van Baas worden direct uit voorraad bij u geleverd met bijpassende verzegelde deksels. 

Tot slot zijn onze maaltijdbakken een populaire keuze voor restaurants en snackbars. U vindt de maaltijdbakken in de meest diverse uitvoeringen, van plastic tot aluminium en tegenwoordig ook karton. Bestel direct bijpassende menu deksels mee en begin deze week nog met bezorgen!

Houdt voedsel lang vers met vacuumzakken 

Wanneer etenswaren zoals vlees langdurig ingevroren moeten worden, wordt veel gebruikgemaakt van vacuumzakken. Deze stevige plastic zakken zijn voedselveilig en gemakkelijk af te sluiten met een sealmachine. Door voedsel luchtdicht te verpakken komen hier geen bacteriën bij en bent u verzekerd dat etenswaren lang goed blijven. 

Makkelijk bezorgen met snacktassen

Papieren tasjes mogen natuurlijk niet ontbreken als u bestellingen bezorgd. De snacktassen van Baas Verpakkingen hebben een brede opening en bodem zodat de verpakte etenswaren snel en zonder knoeien bezorgd kunnen worden. Op naar de volgende!