Gratis verzending vanaf € 100 (NL); € 150 (BE)
Snelle en betrouwbare levering
Gebruiksvriendelijk Klantportaal

Zuivel & Delicatessen verpakkingen

Verpakkingen speciaal voor de kaas- vis en notenkraam vindt u hier. Ontdek ons ruime assortiment voedselveilige zuivel- en delicatessen verpakkingen en facilitaire producten zoals servetjes en handschoenen om veilig en hygiënisch te kunnen werken. 

Vensterzakken: ideaal voor presentatie 

Vensterzakken zijn perfect als presentatie voor bijvoorbeeld luxe nootjes of snoep. De stevige zakken gemaakt van kraft materiaal zijn voorzien van een kraakhelder plastic venstertje gemaakt van BOPP (Biaxially Oriented Polypropyleen). Door de handige blokbodem blijven de zakjes altijd stevig staan nadat deze gevuld zijn met lekkernijen. 

Deze manier van verpakken brengt echter één groot nadeel met zich mee: het recyclen van de vensterzakken is moeilijk als het venster en het papier niet gescheiden worden. Denk dus goed na over de milieuvriendelijkheid voor aanschaf en instrueer desnoods uw klanten over hoe deze verpakking juist te recyclen. 

Een goed alternatief voor kraakheldere zijn de polyprop blokbodemzakken van Baas Verpakkingen. Deze zijn dan wel van 100% plastic gemaakt, hierdoor zijn ze makkelijker te recyclen. Voor een milieubewuste oplossing kunt u uiteraard ook kiezen voor bruine papieren zakken. Hier kunt u niet doorheen kijken maar deze zijn wel perfect geschikt als verpakking voor uw delicatessen. 

Inpakvellen: perfect om te verpakken

Inpakvellen zijn bij uitstek geschikt om uw verkochte voedsel langer vers te houden. Zowel de kaasvellen als de visvellen van Baas Verpakkingen zijn bewerkt met een vetvrije ersatz laag. Zo bent u verzekerd dat er geen vet door de vellen heen druipt en uw voedingswaren hun smaak behouden. 

Vacuümzakken als ultieme vershouder 

Vacuümzakken zijn uitermate geschikt om producten als kaas lang vers te houden. De stevige vacuümzakken van Baas Verpakkingen hebben een dikte van 90 micron en zijn zeer gemakkelijk af te sluiten met een sealapparaat. De stevige plastic zakken worden standaard geleverd in een buis-uitvoering maar zijn op bestelling ook verkrijgbaar als zijlaszakken.

Plastic bakjes staan geweldig in de toonbank

Onze plastic bakjes zijn perfect voor een overzichtelijke presentatie vanuit uw toonbank. U heeft de keuze uit verschillende typen plastic bakjes waaronder ronde plastic cups en uiteraard lekvrije plastic bakjes. Deze zijn super handig omdat ze naadloos afsluiten en zo garanderen dat producten als olijven niet door het deksel heen lekken wanneer deze bijvoorbeeld ondersteboven in een tas belanden. 

Hygiënisch werken in de winkel en marktkraam

Waar met voedsel gewerkt wordt is het belangrijk om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan. Daarom vindt u in onze webshop allerlei hulpmiddelen zoals haarnetjes, maar ook wegwerphandschoenen en wegwerpschorten

Maar daarmee bent u er natuurlijk nog niet. U wilt ook graag dat uw werkplek hygiënisch is. Daarvoor zijn onze poetsrollen en papieren handdoekjes uitermate geschikt. Bestel ook gelijk papieren servetten zodat uw klanten altijd schone handen houden. 

Handig: bestellingen meegeven in papieren tasjes 

Na uw verkoop wilt u het de klanten natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk maken om de bestelling mee te nemen. Het is altijd een goed idee om daarom papieren tasjes aan te schaffen. Zo is de bestelling snel verpakt en gemakkelijk mee te nemen door de klant.